Badminton Vereniging Almere

Opening kantine

Op vrijdag 24 maart zullen de deuren van de kantine opnieuw geopend worden. De inloop is om 20.00 uur en rond 20.30 uur zal de officiële opening plaats vinden. Wij zouden het fantastisch vinden als we met z'n allen kunnen toosten op een mooie toekomst met een vernieuwde kantine. Komen jullie ook een kijkje nemen en ons nieuwe assortiment proeven?

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk op 18-03-2023 om 20:56 uur

  De vorderingen zijn zichtbaar. Ik denk dat de kantine nog nooit zo mooi geweest is. Laten we eerlijk zijn, de kantine was in 2000 al toe aan vernieuwing, als het niet eerder is. Fijn dat het dan 23 jaar later toch in een nieuw jasje wordt gestoken!! Hulde aan al deze vrijwilligers die hieraan bijdragen en hier ook de kans voor krijgen aan bij te dragen!! Op naar een lekkere koffie, vers getapt biertje en vooral gezelligheid. Ik kan niet wachten!!

 2. John op 19-03-2023 om 11:00 uur

  Ik sluit mij aan bij de woorden van Henk.

  En hulde voor alle vrijwilligers.

 3. Daniël op 20-03-2023 om 14:41 uur

  Ziet er goed uit! :)

Reageer op dit bericht (“Opening kantine ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)