Badminton Vereniging Almere

Help Dyon op weg naar 2028!

Hallo! Ik ben Dyon van Wijlick, 19 jaar oud en kom uit Belfeld (Venlo). Doordeweeks train ik full-time op het Nationaal Sportcentrum Papendal met de nationale jeugdselectie. Ook speel ik voor mijn club BV Almere.

Met mijn vaste partners (Kirsten de Wit en Brian Wassink) uit de nationale selectie speel ik ook veel internationale toernooien. Zo ga ik volgende maand naar Slovenië, Luxemburg en Duitsland.

Vorig jaar heb ik met dank aan vele van jullie veel toernooien kunnen spelen en veel kunnen trainen! Hiervoor wil ik jullie graag bedanken. Hierdoor heb ik dus ook een aantal goede prestaties in het afgelopen jaar geleverd. Zoals; 2-maal halve finale op de Nederlandse Kampioenschappen, kwartfinale op Italian International, het winnen van Belgium Junior U19 en nog 2 halve finales op internationale jeugdtoernooien.
Deze toernooien, het wonen en leven op het nationaal sportcentrum kosten allemaal veel geld, hiervoor vraag ik jullie om een (vrijwillige) bijdrage. Alles is welkom!

Natuurlijk word ik op financieel en materieel gebied goed gesteund door mijn ouders en sponsoren. Graag wil ik hiervoor ook speciaal bedanken; BeeS-Sport, FysioTeam Tegelen.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in een samenwerking, stuur mij dan een privé berichtje!

U kunt doneren via het Yvonne van Gennip Talent Fonds

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Dagmar de Jonge op 07-05-2023 om 19:02 uur

    Je gaat Beca 2000 trainen hoorde ik van een goede vriend die ik al 20 jaar ken.
    Ik ken er nog steeds teveel om te stoppen met aanmoedigen.

Reageer op dit bericht (“Help Dyon op weg naar 2028! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)