Badminton Vereniging Almere

Kirsten ook komende drie seizoenen bij BV Almere

Dat de pas negentienjarige Kirsten de Wit het goed gedaan heeft het afgelopen seizoen is niet onopgevallen gebleven. Met 70% winst in de eredivisie, mag je stellen dat Kirsten van vaste waarde is bij F.I.T. Almere.

Kirsten had een groeicontract, met voor komend seizoen nog een optie. De technische staf heeft in overleg met Kirsten het contract verlengd met nog drie seizoenen, wat betekent dat Kirsten de gele kleur zal dragen tot in ieder geval 2026. Coaches Khodabux en Seinen zijn zeer content met de verlenging van Kirsten voor team 1. Khodabux: 'Het vertrouwen wat de club in Kirsten heeft is gelukkig wederzijds. Kirsten is het aanstormende talent voor het vrouwendubbel en het gemengd dubbel. In Nederland loopt er nog geen talent van haar kaliber in deze onderdelen en we zijn dan ook erg blij dat we weer het vertrouwen in elkaar hebben uitgesproken voor de middellange termijn. We kunnen echt gaan bouwen.'

Ook de technische staf en het bestuur is blij met het vertrouwen dat Kirsten in de club heeft. Ondanks aanbiedingen van andere clubs blijft zij BV Almere trouw en dat wordt zeer gewaardeerd.

Op naar nog mooie seizoenen samen, vol hoogtepunten. Kirsten laat weten zin te hebben in het nieuwe seizoen en kan niet wachten om de clubkleuren weer te verdedigen.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Suzanne op 10-04-2023 om 11:52 uur

    Goed nieuws Kirsten. Je doet het hartstikke goed op de baan en je bent belangrijk voor het team. Fijn dat er wederzijds vertrouwen is en er samen naar de toekomst wordt gekeken. Veel succes weer de komende seizoenen, ik kom uiteraard weer zoveel mogelijk kijken.

Reageer op dit bericht (“Kirsten ook komende drie seizoenen bij BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)