Badminton Vereniging Almere

Ook Diede Odijk verlengt contract met BV Almere!

Kind van de club Diede Odijk is als klein meisje begonnen bij BV Almere en heeft de gehele jeugdopleiding doorlopen. Middels de badmintonschool en het RTC spart Diede nu wekelijks mee op Papendal en speelt zij ook Internationale toernooien. Diede doet het goed in het eerste team F.I.T. Almere en dat is reden genoeg voor de technische staf om het nog lopende contract open te breken en te verlengen voor nog twee seizoenen na het komende seizoen.

Zowel Diede als de vereniging is blij met de commitment die er van beide kanten is en ook is uitgesproken. Zelf zegt Diede blij te zijn met het vertrouwen wat zij krijgt van de vereniging en de coaches en verlengt graag haar tijd in het geel. Ze ziet zichzelf nog niet als boegbeeld van de vereniging, maar ze heeft afgelopen seizoen laten zien dat ze de vaste keuze is van Khodabux. Hij is dan ook erg blij met het aanblijven van Diede. Hij geeft aan dat het heel fijn is om te werken met Diede: ze gaat met een plan de wedstrijd in en kan uitvoeren wat er wordt gevraagd. Dat zijn belangrijke eigenschappen wat haar een fijne speelster van het eerste maakt.

Diede, heel veel succes de komende seizoenen en hopelijk dat je met het team de beker met de grote oren weer omhoog kunt houden op termijn. Wij hebben er alle vertrouwen in. De technische commissie is erg blij met je keuze.

Reageer op dit bericht (“Ook Diede Odijk verlengt contract met BV Almere! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)