Badminton Vereniging Almere

Alex Vlaar en BVA blijven samenwerken de komende seizoenen

De captain van F.I.T. Almere, Alex Vlaar, heeft eigenlijk al direct na het eindigen van de competitie uitgesproken graag deel uit te blijven maken van de formatie van Khodabux. Hij is in topvorm en voelt zich momenteel als een vis in het water bij BV Almere. Alex heeft vrijwel geen training gemist en ook op het internationale toneel doet hij zijn kunstje weer op een leuke manier. Met Dennis Koppen en Rosalie Teuben aan zijn zijde, is hij te vinden op een aantal Europese toernooien van Badminton Europe en dat doet hij niet onverdienstelijk. Recent behaalde hij de halve finale in het mannendubbel in Wateringen op de Dutch International.

Het mag duidelijk zijn dat de technische staf, inclusief de coaches Dave en Cheryl, ontzettend blij is met het aanblijven van Alex. Alex wordt als voorbeeld gezien door het team en is voor de coaches belangrijk als captain. Deze rol staat hem goed en begeleidt een ieder daar waar mogelijk. Coachen, aanmoedigen, advies bij te nemen beslissingen, Alex is van alle markten thuis en helpt de coaches en spelers graag.

Ook vanuit de supporters komen geluiden dat ze blij zijn met het aanblijven van Alex. Afgelopen seizoen was het weer genieten om naar zijn wedstrijden te kijken. Alex, veel succes de komende seizoenen, wij staan achter je!

Reageer op dit bericht (“Alex Vlaar en BVA blijven samenwerken de komende seizoenen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)