Badminton Vereniging Almere

Clubkampioenschappen: BVA clubfeest en BBQ 17 juni

Het zou de clubkampioenschappen niet zijn zonder een feestje. Daarom is het zaterdagavond 17 juni 2023 weer zo ver: het BVA clubfeest!

We roepen alle innerlijke tijgers onder ons op en alle mensen die zin hebben in een drankje, dansje en veel gezelligheid. Het jungle feest begint vanaf 20.30 uur en duurt tot 1.00 uur. We hopen natuurlijk dat jullie je beste pootje voorzetten met de jungle outfits πŸ…πŸ¦“πŸ¦’πŸ†πŸ˜πŸŠπŸ¦§πŸ¦œπŸ¦₯🐍🐒

Daarnaast wordt er voor de hongerige spelers die hebben staan zwoegen op de baan tijdens de clubkampioenschappen een barbecue georganiseerd. Uiteraard mogen hongerige toeschouwers ook meedoen met de barbecue! De kosten zijn €17,50 pp. Aanmelden kan tot en met 10 juni door een mail te sturen naar clubfeestbva@gmail.com. Dus geef je snel op!

De inschrijving van de clubkampioenschappen is inmiddels gesloten, maar mocht je je vergeten in te schrijven, neem dan nog even contact op met jouw betreffende afdeling (jeugd@bvalmere.nl, senioren@bvalmere.nl, recreanten@bvalmere.nl). Tot het weekend van 17 juni op het badmintonveld en de dansvloer!

Grrrrrrrrrroetjes,

De Feestcommissie

Reageer op dit bericht (β€œClubkampioenschappen: BVA clubfeest en BBQ 17 juni ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)