Badminton Vereniging Almere

Sponsordag 2023 was geslaagd!

Na onze eerste sponsordag in 2022, was het nu tijd voor de tweede editie. De sponsoren en andere stakeholders waren uitgenodigd en de afdeling Topsport was gevraagd om met een delegatie aanwezig te zijn. Iedereen was enthousiast!

Dit jaar was de organisatie van de sponsordag in handen van Rosalie Teuben en An Arissen. De dag zelf werd geleid door Rosalie. Alle sponsoren werden uitgenodigd en al snel kregen we wat aanmeldingen binnen via Google Forms. Het programma werd vooraf gecommuniceerd en het was de bedoeling dat de sponsoren ook zelf het racket in de handen namen. De afdeling Topsport was aanwezig met spelers uit team 1, 2 en 3. Met acht spelers waren ze in staat om de sponsoren goed te begeleiden en er een geslaagde clinic van te maken.

Sponsoren die aanwezig waren:
- F.I.T. Musclecare (F.I.T. Sportbalsem)
- Beround
- Rebel University
- BeeS-Sport
- Sosa
- Veel Beter Fysio
- Andere stakeholders

Er werd begonnen met een warming-up van Dyon en Kirsten, waarbij de speedladder ook niet mocht ontbreken. Na wat inslaan werden de spelers verdeeld over de sponsoren en werden er boxgames gespeeld op een halve baan. Na een aantal ronden kon eenieder even uitrusten met een drankje, terwijl er naar een demo wedstrijd van een herendubbel en een damesdubbel gekeken kon worden door de sponsoren. Men werd er enthousiast van.

Daarna was het tijd voor een toernooitje tussen twee grote teams. Er werd gestreden om een fles champagne, welke uiteindelijk werd 'gewonnen' door Jermain Miller van Rebel University. Er werd nog een tijdje nageborreld in onze vernieuwde kantine: 'de Derde helft'.

Het was super gezellig en we hopen in de editie van 2024 nog meer sponsoren te mogen verwelkomen.

Mocht je in je netwerk mensen/bedrijven hebben die wellicht geïnteresseerd zouden zijn in enige vorm van sponsoring aan de BVA, waarbij wij het belangrijk vinden dat er een win-win situatie ontstaat, neem dan contact op met onze afdeling Sponsoring via sponsoring@bvalmere.nl. We kunnen alle hulp gebruiken, hoe groot of hoe klein de hulp ook is. Help je mee?!

Reageer op dit bericht (“Sponsordag 2023 was geslaagd! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)