Badminton Vereniging Almere

Timo Stoffelen gaat BV Almere verlaten

Het is bekend dat we een brede Topsportselectie hebben en daar zijn we trots op. Echter is het soms zo dat het beter is voor een speler om zijn vleugels uit te slaan en ervaring elders op te doen, omdat deze niet aan genoeg speeltijd toekomt. In het verleden hebben bijvoorbeeld Alex Vlaar (tijdelijk) zien vertrekken naar VELO. Dit keer is het kind van de club Timo Stoffelen. Hij zal volgend seizoen aan de andere kant van het net te vinden zijn en de clubkleuren van BC Amersfoort gaan verdedigen.

Uiteraard vindt de technische staf het jammer dat Timo heeft besloten om voor een andere club uit te komen, echter is daar alle begrip voor. Timo wil wekelijks worden opgesteld in de eredivisie en met de brede selectie die Dave Khodabux heeft, kan er geen garantie worden gegeven op voldoende speelminuten. Dit heeft Timo doen besluiten om te kijken of er een andere club is op het moment die gebruik wil maken van zijn diensten. En mooi voor Timo is dat deze partij gevonden is in de vorm van BC Amersfoort.

Timo zegt zelf het volgende over zijn overstap:

Beste Almeerders,

De afgelopen 15 jaar heb ik met veel trots het geel van Almere mogen dragen. Ik heb voor aankomend seizoen een erg moeilijke keuze moeten maken en ik heb ervoor gekozen dat ik volgend jaar niet voor Almere uitkom.

Tijdens de gesprekken die ik heb gevoerd met de coach, kwam ik tot de conclusie dat het op sportief vlak niet interessant voor mij zou zijn om bij BV Almere te blijven. Ik zou namelijk net als voorgaande jaren een reserverol hebben in team 1.
Nu heb ik zelf de ambitie om alle wedstrijden in de eredivisie te spelen en ik wist dat dat erg lastig zou worden bij BV Almere. Aangezien alle heren die voor Almere spelen een plek in team 1 verdienen.

Ik wil alle trainers, spelers en supporters bedanken die mij geholpen en aangemoedigd hebben de afgelopen 15 jaar. Alle herinneringen die ik hier heb meegemaakt: van verloren teamwedstrijden, tot het winnen van het eerste landskampioenschap voor BV Almere zal ik nooit vergeten.

Als het aan mij ligt kom ik ooit zeker weer terug in het geel 🖤💛

Foto door Badmintonenzo.net (Geert Berghuis)

De technische staf wenst Timo het allerbeste toe voor komend seizoen en wellicht speelt Timo in de toekomst opnieuw voor BV Almere, zoals Alex na het opdoen van speelervaring (en titels) bij VELO ook deed. Succes bij BC Amersfoort Timo, 'We will meet again!'

Reageer op dit bericht (“Timo Stoffelen gaat BV Almere verlaten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)