Badminton Vereniging Almere

Talent Joep Strooper kiest voor het geel/zwart van BV Almere!

Een nieuw gezicht vanaf deze zomer in Almere: de 17 jarige Joep Strooper uit Goirle zal de topsportselectie van Dave Khodabux gaan versterken. Joep heeft een groeicontract getekend voor de komende vijf jaar en hij treedt hier mee in de voetsporen van alle talenten die het gemaakt hebben bij de club en waar we nu nog steeds van genieten, zoals Diede Odijk, Dyon van Wijlick, Noah Haase en vele andere talenten.

Joep is eerste jaars U19, wat betekent dat hij in 2024 nog in het internationale Junior circuit mag meedraaien. Hij woont nu nog bij zijn ouders, maar hoopt op de korte termijn de overstap naar Papendal te maken. Het HAVO diploma is al in de pocket en hij gaat graag het avontuur aan om te zien hoever hij kan komen.

Joep schrijft zelf over de overstap van DKC naar BV Almere:

Mijn naam is Joep Strooper, ik ben 17 jaar en ik ben geboren in Goirle waar ik op mijn 6e ook ben begonnen met badmintonnen bij BC Goirle. Al snel ging ik meer en meer trainen en ben ik om hogerop te komen eerst overgestapt naar SCBC de Reeshof en uiteindelijk naar DKC. Ik heb de afgelopen jaren ook getraind bij het RTC in Eindhoven en bij de nationale jeugdselecties op Papendal. Op dit moment volg ik bijna alle baantrainingen bij de S-1 selectie. Afgelopen seizoen heb ik voor DKC in de tweede divisie gespeeld. Volgend jaar zal ik voor het eerst uitkomen voor BV Almere. Ik ben super enthousiast om voor de club te spelen en ik heb hele positieve gesprekken met de club gehad. Mijn doel bij BV Almere is om me verder te ontwikkelen om uiteindelijk van vaste waarde te zijn in team 1. Nu eerst genieten van de vakantie en daarna hard trainen om klaar te zijn voor het komende competitieseizoen. Ik heb er zin in!

Uiteraard is het van belang dat er jonge aanwas blijft komen voor de toekomst en mede met de komst van Joep houden we die visie in stand. We zijn dan ook erg blij dat Joep zo enthousiast is en graag wil slagen bij BV Almere. Daar gaan wij hem bij helpen. Heel veel succes Joep en welkom!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Suzanne op 15-07-2023 om 16:43 uur

    Welkom Joep, leuk dat je voor BVA hebt gekozen. Heel veel plezier en succes!

Reageer op dit bericht (“Talent Joep Strooper kiest voor het geel/zwart van BV Almere! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)