Badminton Vereniging Almere

Ook kopman Koppen verlengt contract!

Dennis Koppen mag kind van de club genoemd worden. Met nog geen 13 jaar maakte hij de overstap naar BV Almere, nu inmiddels ruim 10 jaar geleden. Dennis had nog een contract, maar gaf zelf aan ook heel graag langer bij BV Almere te blijven en stelde een contractverlenging voor.

Als club zijn we er trots op dat de eigen kopman het gesprek aan gaat over een verlenging bij 'zijn' vereniging. Dennis voelt zich thuis en kan zich niet voorstellen te vertrekken uit Almere. Zijn broer, maar bovenal zijn vriendengroep, zijn hem veel waard. En natuurlijk de club zelf. De club bij wie hij gegroeid is van jong kereltje, via de Jeugd Olympische Spelen, naar eerste heer van F.I.T. Almere. Zoals Dennis zelf zegt: 'Dit seizoen moet ik echt gaan laten zien dat ik deze plek ook verdien en zal ik er hard tegenaan gaan om het vertrouwen van de coaches en staf waar te maken'. Dennis is zeer blij met zijn verlenging en vertrouwen die de vereniging in hem heeft.

Dennis vervolgt nog: 'Het moment dat we in de finale stonden en de titel wonnen had ik een lastige wedstrijd tegen routinier Dicky Palyama, maar het gevoel wat het publiek mij toen gaf, was onbeschrijfelijk. Dit smaakte zo naar meer! De keer erna tegen BC Duinwijck kwam dat gevoel weer op, en toen ik dan ook nog eens won, dat was het allermooiste gevoel. BV Almere voelt voor mij als thuis komen. Dave en Cheryl, maar ook mijn team genoten, manager en supporters maken van deze vereniging een hechte club waar ik graag voor uit kom. Het was voor mij dan ook een logische keuze om aan te geven dat ik graag nog langer in en bij Almere wil blijven spelen. Ik heb er weer zin in dit seizoen, we gaan knallen!'.

Zoals hierboven al benoemd zijn we als vereniging blij met het aanblijven van Dennis. De slogan van zijn teamgenoten 'Dennis Koppen niet te stoppen' zullen we dus nog veelal horen bij de wedstrijden. Heel veel succes de komende seizoenen Dennis, jaag je ambities na 💪

Reageer op dit bericht (“Ook kopman Koppen verlengt contract! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)