Badminton Vereniging Almere

Trainingen wedstrijdspelers seizoen 2023/2024

Hoewel de zomer in volle gang is, zitten de commissieleden alweer met hun hoofd bij het nieuwe seizoen. We kunnen niet wachten en de voorbereidingen voor het seizoen 2023/2024 zijn dus weer in volle gang. Vanaf dinsdag 29 augustus 2023 begint het nieuwe seizoen officieel! Zoals gebruikelijk hebben we onze trainingen voor de wedstrijdspelers op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag gepland. Inschrijven voor de trainingen blijft verplicht via SuperSaaS*, behalve voor de woensdagavond training. De indeling van de trainingsgroepen is gebaseerd op de teamindeling. Deze wordt later pas op de website gepubliceerd, dus indien je je teamnummer even niet meer weet (en je teamgenoten ook niet) stuur dan even een mail naar senioren@bvalmere.nl .

*Link SuperSaaS: https://www.supersaas.nl/schedule/BVAlmere/Inschrijven_training

Dinsdagavond
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Groep 1 en 2: De spelers spelende in team 1 t/m 8
• Eredivisie
• Eerste divisie
• Tweede divisie
• Derde divisie
• Vierde divisie (deels)
Reservespelers/gastspelers: Stephan Branderhorst, Ieva Pope, Joost van Gelder, Merel Oosterling, Tim Theunissen, Walter Budding, Maren Berkelmans.
Trainers: Dave Khodabux, Cheryl Seinen, Emmy Vlaar en Raymond Bonsee

Tijd: 21.00 - 22.30 uur
Groep 3: De spelers spelende in team 9 t/m M1
• Vierde divisie (deels)
• Vijfde divisie
• Zesde divisie
• Zevende divisie
• Mannen Veer 1
Reservespelers/gastspelers: Andrea Brahimi, Andrew van den Hof, Arjan Rodenburg, Daniel Verkerk, Dominique Webbers, Irfan Djabar, Mattijs Wiersma, Nienke Berkelmans, Thijs van Bolhuis, Tim Groen, Anne Kok, Cindy Evers, Ferry Voortman, Muriëlle Tichelaar, Raphael Koolen, Liviëna Pardede, Sabarish Sivakumar, Yasmin Pang, Yevgen Shelomov, Ardian Maasdam, Debbie Poulus, Elin Meijer, Jacqueline Dekker-Viejou, Kyrill Oosterveen, Reanne Schagen, Robin van Eijkelenborg, Vijay Siva.
Trainer: Emmy Vlaar

Woensdagavond
Tijd: 20.00 - 21.30 uur
Groep 4: De spelers spelende in team M2
• Achtste divisie
• Mannen Veer 2
Gevorderde recreanten/reservespelers/gastspelers (indien ruimte beschikbaar): Monique Berns, Myrthe van Dam, Nienke Stegink, Ronald Blok, Sander van Kleef, Sanne Heldens, Robin van Marle.
Trainer: Eddy Odijk

Donderdagavond
Tijd: 19.00-20.30 uur**
Groep 3: De spelers spelende in team 9 t/m M2
• Vierde divisie (deels)
• Vijfde divisie
• Zesde divisie
• Zevende divisie
• Mannen Veer 1 & 2
Reservespelers/gastspelers: Andrea Brahimi, Andrew van den Hof, Arjan Rodenburg, Daniel Verkerk, Dominique Webbers, Irfan Djabar, Mattijs Wiersma, Nienke Berkelmans, Thijs van Bolhuis, Tim Groen, Anne Kok, Cindy Evers, Ferry Voortman, Muriëlle Tichelaar, Raphael Koolen, Liviëna Pardede, Sabarish Sivakumar, Yasmin Pang, Yevgen Shelomov, Ardian Maasdam, Debbie Poulus, Elin Meijer, Jacqueline Dekker-Viejou, Kyrill Oosterveen, Reanne Schagen, Robin van Eijkelenborg, Vijay Siva, Robin van Marle.
Trainers: Raymond Bonsee, Dennis Koppen
**Dit seizoen is er, na evaluatie van vorige seizoen en overleg met de trainers, gekozen om te starten met twee trainingsgroepen op donderdag. Indien de opkomst te summier is, kan er alsnog besloten worden de training in te perken naar één groep. Indien dit nodig is, zullen mogelijk de start- en eindtijd wijzigen.

Tijd: 20.30-22.00 uur
Groep 1 en 2: De spelers spelende in team 1 t/m 8***
• Eredivisie
• Eerste divisie
• Tweede divisie
• Derde divisie
• Vierde divisie (deels)
Reservespelers/gastspelers: Stephan Branderhorst, Ieva Pope, Joost van Gelder, Merel Oosterling, Shanice van Stenus, Tim Theunissen, Walter Budding, Maren Berkelmans.
Trainer: Raymond Bonsee
***Spelers uit de Ere- en Eerste divisie mogen meetrainen maar voor hun is de vrijdag training verplicht. Indien de training vol is (=40 spelers) hebben spelers uit de 2e t/m 7e divisie voorrang.

Vrijdagavond
Tijd: 18.45 - 20.15 uur
Groep 1: De spelers spelende in team 1 t/m 3
• Eredivisie
• Eerste divisie
Reservespelers/gastspelers: Ieva Pope, Stephan Branderhorst.
Trainer: Dave Khodabux, Cheryl Seinen

De indeling van de groepen is altijd een puzzel waarbij iedereen in de zaal moet passen en op diens eigen niveau kan trainen. Dit kan soms behoorlijk lastig zijn! Mis je jezelf op de lijst of heb je een andere vraag? Stuur even een mail naar senioren@bvalmere.nl .

De afdeling Senioren wenst iedereen een blessurevrij en succesvol seizoen 2023/2024!

De hier genoemde trainingstijden en -groepen gelden alleen voor het huidige seizoen. De tijden en groepen kunnen elk seizoen veranderen afhankelijk van o.a. aantal leden, beschikbaarheid van trainers en beschikbaarheid van trainingsruimte.

Reageer op dit bericht (“Trainingen wedstrijdspelers seizoen 2023/2024 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)