Badminton Vereniging Almere

Wrap je Keuken nieuwe sponsor van BV Almere!

Heel blij zijn wij met de kersverse nieuwe sponsor 'Wrap je Keuken'. Misschien suggereert de naam dat ze alleen keukens doen, maar niets is minder waar. Ze hebben onze kantine een mooie, moderne look gegeven. Daar zijn we erg tevreden over en we krijgen allemaal leuke complimenten. Tijd om 'Wrap je Keuken' voor te stellen!

Ons verhaal

Je zou het misschien niet verwachten, maar onze expertise is niet begonnen bij keukens. Bij ons zusterbedrijf Auto Kustoms wrappen we al jaren (luxueuze) auto’s, van Tesla’s tot Lamborghini's en hebben dus al veel ervaring met het wrappen. Omdat we altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen werken, hebben we een schat aan kennis en kunde over wrappen opgebouwd. En dus hebben we begin 2020 besloten eindelijk gehoor te geven aan de vraag die we al jaren horen: “Kunnen jullie ook mijn keuken wrappen?”

De reden om een keuken te wrappen komt eigenlijk altijd op hetzelfde neer: men wil het gevoel van een nieuwe keuken, maar niet voor de prijs van die nieuwe keuken. Daar kunnen wij met onze expertise natuurlijk volledig aan voldoen. Na de vele aanvragen zijn wij eerst begonnen met het wrappen van onze eigen keukens en het resultaat was verbluffend. Doordat wij verschillende soorten folie hebben getest, weten we de beste interieurfolie te gebruiken om zo de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen. Daarnaast streven we continu naar het beste en mooiste resultaat. Een samenloop van omstandigheden en Wrapjekeuken.nl is geboren!

BVA en Wrap je Keuken

De ambities die wij als vereniging hebben sprak Tyrone direct aan en wilde graag helpen bij de nieuwe start. Ons verhaal van de afgelopen jaren en waar we nu weer aan willen gaan bouwen vond Tyrone interessant en daar wil hij graag deel van uitmaken. Besloten is om de vereniging meer dan een steuntje in de rug te geven en zo onderdeel te worden van de sponsoren van de vereniging!

Binnenkort zullen de reclameborden binnen komen voor in de kantine, maar ook rond de baan van team 1: FIT Almere. Tyrone zal ook proberen af en toe te komen kijken naar deze wedstrijden. Een mooie mogelijkheid voor de leden die wellicht overwegen hun keuken een nieuwe look te geven zonder teveel gedoe, voor een goede prijs. Spreek je Tyrone niet bij de wedstrijden, maar ben je toch geïnteresseerd, dan kun je je richten tot de Afdeling Sponsoring van onze vereniging (sponsoring@bvalmere.nl) of uiteraard bij Tyrone zelf. Via info@wrapjekeuken.nl kun je hem mailen. Bekijk ook eens zijn website: www.wrapjekeuken.nl om te zien of dit wellicht iets voor jou is. Altijd even noemen dat je een lid van de BVA bent.

Tyrone en Wrap je Keuken, welkom bij de BVA en bedankt voor jullie steun!

Reageer op dit bericht (“Wrap je Keuken nieuwe sponsor van BV Almere! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)