Badminton Vereniging Almere

Sara Staats genomineerd voor Sporttalent Gemeente Almere

BV Almere jeugdspeelster Sara Staats is genomineerd voor Sporttalent van de Gemeente Almere. Sinds dit jaar maakt Sara onderdeel uit van de Nationale Selectie onder 15 en heeft ze met het Nederlands Team meegedaan aan de 6-nations.

De prestaties van Sara afgelopen jaar hebben de doorslag gegeven voor de nominatie met nog drie andere talenten van de Gemeente Almere. Eind vorig jaar is Sara samen met RTC Almere naar de Estland International gereisd en is Sara 3e geworden in de damesenkel en 2e in de gemengddubbel. Verder heeft ze een 1e plaats behaald bij de German Masters in de mix en eerste plaatsen in België bij een toernooi deeluitmakend van het Yonex Master Circuit. In Nederland heeft Sara drie van de vijf Junior Master toernooien in de damesenkel gewonnen. In juni dit jaar is Sara als eerste jaars U-15 Nederlands Kampioen geworden in de damesenkel en damesdubbel.

Op dit moment traint Sara drie keer in de ochtend bij het RTC Almere, 1x per week op Papendal en traint ze 1x per week in de avond bij de club.

Om uiteindelijk Sporttalent van de Gemeente Almere te worden kan Sara elke stem gebruiken en willen wij jullie vragen op Sara te stemmen. Via de volgende link kan je op Sara stemmen, maar op ook de sportvrijwilliger en sportaanbieder van Almere.

dus ga naar www.almere.nl/sporthelden

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Geert Berghuis op 02-09-2023 om 17:35 uur

    Done!
    Iedereen even stemmen.
    Kleine moeite.

Reageer op dit bericht (“Sara Staats genomineerd voor Sporttalent Gemeente Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)