Badminton Vereniging Almere

ALV, 30 november 2023

Beste leden, hieronder vinden jullie de agendapunten van de ALV welke op donderdag 30 november 2023 om 19.30 uur plaatsvindt in de kantine van de sporthal. Alle leden zijn namens het bestuur van harte uitgenodigd om hun stem hier te laten horen.

Om ervoor te zorgen dat er genoeg zitplaatsen zijn hebben we besloten om de leden te vragen je minimaal twee weken vooraf aan te melden via secretaris@bvalmere.nl indien je wenst te komen. Wij kunnen dan rekening houden met het inruimen van stoelen en andere spullen.
Zoals afgesproken in de laatste ALV zal er tijdens een ALV geen badminton in de hal zijn. Alle aanwezigen kunnen wel achteraf nog de baan op indien gewenst.
De agenda zit er vooralsnog als volg uit:

We hopen zoals altijd op een grote opkomst.

Het bestuur.

Reageer op dit bericht (“ALV, 30 november 2023 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)