Badminton Vereniging Almere

Het grote Sinterklaasspel op vrijdag 1 december

Op vrijdagavond 1 december gaan we het grote sinterklaas spel met zoveel mogelijk van jullie spelen. We doen dit al voor de zesde keer (5 keer voor Corona), en alle voorgaande keren waren hilarisch, als je een avondje onbedaarlijk wilt lachen en lol wilt hebben, mag je deze activiteit niet missen!

Om een tipje van de sluier, of moet ik tabberd zeggen, van het spel op te lichten:

Vanaf 20:00 uur zijn jullie welkom in de kantine van de sporthal. We gaan dan het spel uitleggen en we hopen dat we om 20:15 uur kunnen beginnen. Het spel gaat zeker 2 a 2 ½ uur duren, dus we zijn wel de hele avond bezig.
Ook de goedheiligman zelf is de afgelopen vijf jaar langs gekomen en heeft gezellig wat met ons gedronken en gesproken, ik heb al geruchten gehoord dat hij ons feest voor geen goud zou willen missen, dus waarschijnlijk is hij ook weer van de partij.
Meedoen is mogelijk vanaf 12 jaar en is geheel gratis. Wel moet je twee ingepakte cadeautjes meenemen van elk € 5,-- per stuk. Het is extra leuk als je het cadeau onherkenbaar inpakt (d.w.z. chocolade reep inpakken als ………. Ik zou zeggen leef je uit).
Wij hopen op heel veel deelnemers, kom dus allemaal op 1 december naar Sporthal Raggers!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Stephan op 16-11-2023 om 16:54 uur

    Is een leuk spel en was altijd een gezellige avond!

Reageer op dit bericht (“Het grote Sinterklaasspel op vrijdag 1 december ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)