Badminton Vereniging Almere

F.I.T. Almere achterhaalt koploper DKC

F.I.T. Almere heeft zaterdagavond met 7-1 gewonnen in het Limburgse Roosteren tegen de plaatselijke Paul Knip Keukens Roosterse BC. Door dit resultaat en het gelijke spel tussen Dropshot en DKC staan F.T.T. Almere en DKC weer in punten gelijk op de ranglijst met nog 4 wedstrijden te gaan in 2024.

Alleen het herendubbel ging verloren, het sterkste onderdeel van Roosterse. De overige partijen gingen over het algemeen gemakkelijk naar F.I.T. Almere.

Dennis Koppen en Alex Vlaar

In het herendubbel traden Alex Vlaar en Dennis Koppen aan tegen de nog ongeslagen Nico Hermans en Noah Jongen. Na een gelijk opgaande eerste game (10-11) liep Roosterse uit naar 11-16 om met 11-21 te winnen. De tweede game ging tot 17-17 gelijk op, waarna Alex en Dennis met 4 punten op rij deze game beslisten (21-17. De derde game liepen Alex en Dennies steeds achter de feiten aan en kwam de overwinning van Roosterse nooit meer in gevaar (14-21).

Kirsten de Wit en Diede Odijk

Het damesdubbel van Kirsten de Wit en Diede Odijk tegen Rachelle Lemmens en Elcke Vievermans was een te groot krachtsverschil. In een korte wedstrijd wonnen Kirsten en Diede eenvoudig met 21-6 en 21-7.

Dennis Koppen

Eerste heer Dennis Koppen kende ook weinig problemen tegen Sander Prenen, in beide games pakte Dennis snel een comfortabele voorsprong aan het begin van de game en won eenvoudig met 21-10 en 21-11.

Diede Odijk

Diede Odijk had Stefanie Nijsse als opponent. Diede pakte in de eerste game snel een kleine voorsprong en bouwde de voorsprong gestaag uit (21-10). De tweede game ging tot 7-7 nog even gelijk op, daarna pakte Diede de voorsprong en gaf die zeer solide spelend niet meer weg (21-15).

Alida Chen

Alida Chen speelde de eerste dames single tegen Milou Meuffels. Alida pakte gelijk een grote voorsprong en won de eerste eenvoudig met 10. De tweede game begon Alida wat slordig (4-9), maar in het vervolg pakte Milou nog maar 2 punten en won Alida eenvoudig met 21-11.

Noah Haase

Noah Haase mocht aanrukken tegen Mathieu van der Velden. Noah startte met veel uitballen tegen een hardwerkende Mathieu (7-11) maar stelde daarna orde op zaken en liep via 12-12 uit naar 21-16. Het verzet was na de eerste game ook volledig gebroken, waarna Noah de tweede zeer eenvoudig met 21-5 won.

Kirsten de Wit en Noah Haase

In de eerste mix van Noah Haase en Kirsten de Wit tegen Noah Jongen en Rachelle Lemmens was er in de eerste game nog even sprake van gewenning. Een kleine voorsprong in de eerste game bleek niet voldoende (19-21). Daarna gingen Noah en Kirsten iets opbouwender spelen, pakten gelijk een kleine voorsprong en bouwden dit uit naar 21-14. De derde game domineerden Noah en Kirsten volledig en wonnen met 21-6.

Alida Chen en Alex Vlaar

De tweede mix van Alex Vlaar en Alida Chen tegen Nico Hermans en Stefanie Nijsse ging in eerste instantie gelijk op tot 15-15 maar ging daarna gedecideerd naar Alex en Alida met 21-16. Tweede game eenzelfde beeld tot 12-12. Daarna liepen Alex en Alida wederom snel uit naar 21-15

De stand en overige uitslagen: toernooi.nl
Alle foto's weer te bekijken op badmintonenzo.net.

F.I.T.

Reageer op dit bericht (“F.I.T. Almere achterhaalt koploper DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)