Badminton Vereniging Almere

Nieuwjaarsreceptie op 6 januari vanaf 17.00

Op zaterdag 6 januari 2024 houdt de Badminton Vereniging Almere vanaf 17.00 uur haar Nieuwjaarsreceptie. Ondertussen zijn we weer gewend aan onze eigen vertrouwde kantine "de derde helft" en daar zal ook de receptie gehouden worden.

Vanaf 17.00 uur op deze zaterdag zijn alle leden en sponsoren van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie van de vereniging die, net zoals we vroeger gewend waren, weer op en top wordt georganiseerd door Cock, Bas, Ronald en aanhang. Vanzelfsprekend zijn er oliebollen, maar daarnaast ook nog andere hapjes en natuurlijk ook drankjes voor de leden en de sponsors.

Om 19.00 uur wordt de kraker in de Eredivisie gespeeld, F.I.T. Almere tegen Duinwijck, respectievelijk de nummers twee en drie van de ranglijst en misschien is deze wedstrijd wel een voorproefje van de play-offs?

Ook spelen de teams 13, 15 en Mannen 1 op deze zaterdagavond, dus spektakel genoeg.

Zorg dus dat je erbij bent op zaterdag 6 januari 2024, eerst bij de Nieuwjaarsreceptie en vervolgens bij de wedstrijden. Het wordt erg gezellig!!!

Met vriendelijke groet,
het bestuur.

Reageer op dit bericht (“Nieuwjaarsreceptie op 6 januari vanaf 17.00 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)