Badminton Vereniging Almere

Nederlandse kampioenschappen in Topsportcentrum Almere

Van 2 t/m 4 februari vindt het FZ Forza - Nederlandse Loterij NK 2024 plaats in het Topsportcentrum in Almere Poort. Er komen veel deelnemers van BV Almere in actie en BeeS-Sport is er met een stand vol aanbiedingen.

Op vrijdag 2 februari vinden vanaf 10.00 uur de kwalificaties plaats. De toegang is deze dag gratis. Dit gratis kaartje moet wel online besteld worden. Kaartjes zijn via badminton.nl te bestellen.
Kinderen t/m 17 jaar hebben het gehele toernooi gratis toegang met een online aangeschaft kaartje.

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari wordt het hoofdtoernooi afgewerkt. Er doen ook diverse Top 100 spelers mee die op jacht gaan naar de nationale titel. Maar er zijn voldoende spelers aanwezig die wellicht voor een verrassing kunnen zorgen.

Bekijk op toernooi.nl welke spelers er mee doen en het wedstrijdprogramma.

Kirsten de Wit en Dyon van Wijlick

Kirsten de Wit en Dyon van Wijlick tijdens het NK 2023

BeeS-Sport zal met een grote Forza/Victor stand staan op het NK, inclusief de bekende kleding outlet! Voor weinig geld, een mooie nieuwe outfit. Zij zullen beschikbaar zijn voor het bespannen van rackets, bedrukken van je net aangeschafte shirt en het geven van advies over rackets en schoenen. Daarnaast zullen ze F.I.T. Sportbalsem verkopen. Loop je ook even langs komend weekend?

F.I.T. Sportbalsem

Reageer op dit bericht (“Nederlandse kampioenschappen in Topsportcentrum Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)