Badminton Vereniging Almere

Help F.I.T. Almere naar de finale!

Op 9 maart is het zover, dan staat de tweede play-off wedstrijd van F.I.T. Almere tegen BC Drop Shot op het programma! Het belooft een spannende strijd te gaan worden in sporthal Raggers.

Na een mooie overwinning van 5-2 voor F.I.T. Almere in de eerste play-off wedstrijd, zijn de spelers klaar om op eigen terrein de return aan te gaan. Ze hebben 4 punten nodig om door te gaan naar de finale om het landskampioenschap en kunnen jullie steun goed gebruiken!

Om de sfeer te versterken en ons team optimaal te ondersteunen, roepen we alle leden op om hun gele clubshirt te dragen. Voor onze jeugdleden ligt er een zakje chips klaar wanneer ze in hun gele shirt verschijnen, en volwassen leden ontvangen een gratis koffie of thee bij aankomst in het clubshirt.

Laten we samen ons team aanmoedigen en onze clubkleuren met trots vertegenwoordigen! Samen zijn we sterk en samen kunnen we de overwinning behalen. Zet deze datum in je agenda en zorg dat je bij deze cruciale wedstrijd bent op 9 maart om 19.00 uur!

Voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn is er weer de livestream verzorgd door Arjen Schrijer.

F.I.T. Sportbalsem

Reageer op dit bericht (“Help F.I.T. Almere naar de finale! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)