Badminton Vereniging Almere

Komende zaterdag feest voor alle BVA'ers en de huldiging van de senioren kampioenen

FIT Almere zal zaterdag om 13.30 uur in Den Bosch strijden om de landstitel tegen het Haagse DKC. Het zal een zware strijd worden en BV Almere zal de underdog zijn. Zoals gebruikelijk na een finale, zullen we ongeacht de uitkomst een feestje houden in onze eigen kantine 'de Derde Helft'.

Onder leiding van Ilse Stoffelen zal er wederom een feestje zijn a.s. zaterdagavond. Arjen Schrijer zal als DJ GMNI weer voor de muziek zorgen. Daarnaast zullen de kampioenen gehuldigd worden. Dit betreft team 8 en team 10, en misschien wel team 1!

Het feest zal ca. 19.30 uur starten, afhankelijk van hoe snel we terug zijn uit Den Bosch, en de huldiging zal dan rond 20.30 uur plaatsvinden.

We hopen op een grote opkomst op het feest, laten we de feestjes weer legendarisch maken in onze vertrouwde kantine! Ook als je niet bij de finale kan zijn, kom in de avond dan nog langs voor een drankje. Team 1 zal hier ook aansluiten.

Als je niet meer weet hoe gezellig onze feestjes zijn kijk dan nog eens de foto's terug van de laatste huldiging!
finale eredivisie en huldiging

Tot zaterdag!

Reageer op dit bericht (“Komende zaterdag feest voor alle BVA'ers en de huldiging van de senioren kampioenen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)