Badminton Vereniging Almere

Met de bus naar de finale!!!

F.I.T. Almere staat in de finale om het landskampioenschap! Na mooie wedstrijden in de halve finale mogen de spelers zich opmaken voor de finale op 23 Maart 2024. De finale wordt gespeeld in de Maaspoort in Den Bosch tegen Dunlop-DKC. We willen weer met een grote groep supporters afreizen om F.I.T. Almere te supporten naar de titel. Ga je ook mee?

Ook dit jaar heeft de sponsor-afdeling een bus geregeld zodat we met een grote groep ons eerste team kunnen gaan aanmoedigen. Tegen Dunlop-DKC zal het een zware wedstrijd worden waar voor elk punt hard gestreden moet worden. De spelers en de staf kunnen de aanmoediging tijdens de finale dus goed gebruiken, stap dus in de bus en ga mee om ze te steunen.

De kosten voor het busvervoer zijn € 15,00 per persoon.
Zorg er voor dat je je snel inschrijft, want de toewijzing van de plek gaat op volgorde van inschrijving via onze site. Mocht de bus vol zitten en je niet meer mee kunnen, dan hoor je dit zo snel mogelijk na de aanmelding. Inschrijven voor het busvervoer verplicht tot betaling.

Na de inschrijving wordt binnen 24 uur een betaalverzoek via de mail verstuurd naar de persoon die de aanmelding heeft gedaan. Indien de dag voor de finale nog niet is betaald zal dit gepast moeten worden gedaan voor aanvang van de reis.

De toegang voor de finale in de Maaspoort is overigens niet gratis! De organisatie is in handen van BNL en die is € 10,- (€ 8,50 indien er voor 18 maart een kaart wordt gekocht). Kaarten voor de finale zelf kunnen via de volgende link worden besteld: Kaartverkoop Finale Eredivisie.
Let op: de aanmelding voor de bus geeft dus geen toegang voor de finale, een toegangskaart zal door eenieder zelf moeten worden gekocht!

De bus vertrekt om 11.15 uur vanaf Sporthal Raggers aangezien de wedstrijd om 13.30 uur begint. Zorg dus dat je op tijd bent.
Het zou goed zijn om allemaal in de clubkleuren te komen zodat we als een groot geel blok achter FIT Almere staan!
Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar:
bus.bvalmere@gmail.com

Aanmeldformulier busrit 23 maart 2024

Reageer op dit bericht (“Met de bus naar de finale!!! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)