Badminton Vereniging Almere

Geslaagde toernooien in Almere

De Trofea Junior Master Almere 2024 en F.I.T. Master Toernooi Almere 2024 zijn weer gespeeld in het weekend van 30 & 31 maart en 6 & 7 april. De toernooiorganisatie is erin geslaagd beide toernooien soepel te laten verlopen. Hiervoor zeker veel dank naar alle vrijwilligers die dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt, evenals naar de scheidsrechters en referees.

Het Junior Master toernooi kende dit jaar een iets bescheidener opkomst dan gehoopt, met 81 inschrijvingen, mede door het paasweekend en een verplicht RTC toernooi elders. Ondanks deze uitdaging hebben alle spelers enorm hun best gedaan en kunnen we terugkijken op een succesvol en leuk toernooi!

Het F.I.T. Master toernooi een week later was daarentegen heel sterk en druk bezet, wat lange dagen opleverde en spannende wedstrijden. Hier werd ook nog eens goed gepresteerd door de BV Almere spelers, waar in de master categorie in alle finales BV Almere spelers meededen en 4 daarvan zijn gewonnen! In de andere categorieën waren 6 van de 10 finales met BV Almere spelers! Verder in alle categorieën mooie partijen en spannende drie setters.

De winnaars van de Junior Master kregen dit jaar weer een mooie beker of medaille die mede mogelijk was gemaakt door Trofea Sportprijzen uit Almere. Voor de winnaars van het Master toernooi had sponsor F.I.T. Sportbalsem mooie bekers uitgezocht voor de mastercategorie, terwijl winnaars in andere categorieën naast hun geldprijs ook een kleine tube sportbalsem ontvingen. Een nieuwe toevoeging aan het toernooi dit jaar was de aanwezigheid van Happyfoodlovers in de kantine, die het assortiment verrijkte met heerlijke sandwiches en smoothies, wat zeer in de smaak viel!

Wij feliciteren alle winnaars nogmaals met hun prestatie! Voor alle uitslagen kan hier worden gekeken voor de Junior Master en hier voor de Master.

Dank naar Geert Berghuis die voor beide toernooien foto’s heeft gemaakt. Alle foto’s zijn te vinden op zijn website: badmintonenzo.net. Hier zijn ook de foto’s van de prijswinnaars te zien.

Bij beide toernooien was fysiotherapeut Milicia Lokker aanwezig om spelers te ondersteunen bij pijntjes of blessures. Milicia is werkzaam bij Veel Beter en is vaker aanwezig bij Eredivisiewedstrijden van F.I.T. Almere en andere toernooien. Voor meer informatie kunt u terecht op www.veelbeter.nl.

Bedankt aan alle spelers voor het meedoen en hopelijk tot volgend jaar!

Reageer op dit bericht (“Geslaagde toernooien in Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)