Badminton Vereniging Almere

Aankondiging voorjaars ALV

Beste leden, hieronder vinden jullie de agendapunten van de “voorjaars-ALV” welke op donderdag 4 Juli 2024 om 19.30 uur voortduurt in de kantine van de sporthal. Alle leden zijn namens het bestuur van harte uitgenodigd om hun stem hier te laten horen.

Om ervoor te zorgen dat er genoeg zitplaatsen zijn hebben we besloten om de leden te vragen je minimaal twee weken vooraf aan te melden via secretaris@bvalmere.nl indien je wenst te komen. Wij kunnen dan rekening houden met het inruimen van stoelen en andere spullen.
Zoals afgesproken, zal er tijdens een ALV geen badminton in de hal zijn. Alle aanwezigen kunnen wel achteraf nog de baan op indien gewenst.
De agenda zit er vooralsnog als volg uit:

Zoals jullie hierboven gelezen hebben staat in de openingszin het woord “voortduurt”. Dit hebben we als bestuur besloten omdat er op de initiële datum van de ALV (donderdag 24 juni) meerdere bestuursleden afwezig zouden zijn. De eerstvolgende datum voor de aanwezigheid van een voltallig bestuur is 4 juli. Dit betekent echter dat we statutair te laat zijn met de ALV. Om dit te verhelpen zal de ALV op vrijdag 28 juni om 18:00 geopend worden door de secretaris en onmiddellijk geschorst worden tot donderdag 4 juli 19:30.

We hopen zoals altijd op een grote opkomst.
Het bestuur.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. John op 31-05-2024 om 09:03 uur

    Vraag over schema wedstrijden clubkampioenschappen bva is er een link

  2. Fred Faber op 24-07-2024 om 22:11 uur

    Overvallen door een mail op 24 juli over vrijwilligerswerk. Direct reageren via een link over bijdrage vrijwilligerswerk anders 75 euro afkoop! Wie bedenkt dit?
    Nog nooit op een verplichting gewezen. Staat ook niet op deze site. Wat een communicatie blunder. Eerst maar eens leden hierover informeren zonder dreigende taal!

  3. erik daalhof op 26-07-2024 om 11:50 uur

    Ik ben ook geschrokken van de toon, overigens het woord vrijwillig betekent dat er geen verplichting is om dit te doen. Vraag maar aan de verschillende scholen waardoor de vrijwillige ouder bijdrage ook niet meer door iedereen wordt voldaan omdat dit vrijwillig is.
    Trouwens wat wordt verstaan onder vrijwillgerstaken

Reageer op dit bericht (“Aankondiging voorjaars ALV ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)