Badminton Vereniging Almere

Aankondiging voorjaars ALV

Beste leden, hieronder vinden jullie de agendapunten van de “voorjaars-ALV” welke op donderdag 4 Juli 2024 om 19.30 uur voortduurt in de kantine van de sporthal. Alle leden zijn namens het bestuur van harte uitgenodigd om hun stem hier te laten horen.

Om ervoor te zorgen dat er genoeg zitplaatsen zijn hebben we besloten om de leden te vragen je minimaal twee weken vooraf aan te melden via secretaris@bvalmere.nl indien je wenst te komen. Wij kunnen dan rekening houden met het inruimen van stoelen en andere spullen.
Zoals afgesproken, zal er tijdens een ALV geen badminton in de hal zijn. Alle aanwezigen kunnen wel achteraf nog de baan op indien gewenst.
De agenda zit er vooralsnog als volg uit:

Zoals jullie hierboven gelezen hebben staat in de openingszin het woord “voortduurt”. Dit hebben we als bestuur besloten omdat er op de initiële datum van de ALV (donderdag 24 juni) meerdere bestuursleden afwezig zouden zijn. De eerstvolgende datum voor de aanwezigheid van een voltallig bestuur is 4 juli. Dit betekent echter dat we statutair te laat zijn met de ALV. Om dit te verhelpen zal de ALV op vrijdag 28 juni om 18:00 geopend worden door de secretaris en onmiddellijk geschorst worden tot donderdag 4 juli 19:30.

We hopen zoals altijd op een grote opkomst.
Het bestuur.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. John op 31-05-2024 om 09:03 uur

    Vraag over schema wedstrijden clubkampioenschappen bva is er een link

Reageer op dit bericht (“Aankondiging voorjaars ALV ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)