Badminton Vereniging Almere

Doe mee met het Blacklight Toernooi!

Na een groot succes vorig jaar, zal op 15 juni 2024 een Blacklight toernooi plaatsvinden voor alle leden van de BVA! Dit is niet zo maar een badmintontoernooi, aangezien de hele hal donker wordt gemaakt en je alleen nog de banen, netten en shuttles kunt zien.

Doe je leukste outfit aan die ook met blacklight goed te zien is of neem een eigen wit shirt mee die je met blacklight verf kan bewerken. Deze verf zal voor de sporthal beschikbaar zijn zodat je je eigen creativiteit op je shirt kan loslaten.

Tijdens het toernooi zullen alleen dubbels en/of mixxen worden gespeeld en zullen de wedstrijden op tijd worden gespeeld. Er zullen geen vaste koppels zijn, maar deze worden per loting elke ronde bepaald. Daarom hoef je dus geen dubbel of mixpartner te hebben om je op te kunnen geven. Hierbij zullen dus ook de speelsterktes gemixt worden, zodat iedereen met elkaar zou kunnen spelen. De jeugd, senioren en recreanten gaan wel apart van elkaar spelen.

Voor de jeugd begint het toernooi om 10.00 uur en zal deze rond 14.00 uur weer eindigen.
Voor de senioren en recreanten begint het toernooi om 14.00 uur en afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt de eindtijd bepaald.

Meedoen met het toernooi kost 5 euro, deze zal in de hal moeten worden betaald tijdens de aanmelding op de dag zelf. Hier zal een QR code beschikbaar zijn voor de betaling per tikkie, dus graag geen cash betalingen.

Schrijf je nu in via deze link: Inschrijving Blacklight Toernooi.

De inschrijving sluit op 1 juni, wees er dus snel bij.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
After a great success last year, the Blacklight tournament will take place on June 15, 2024 for all members of the BVA! This is not just any badminton tournament, as the entire hall is darkened and all you can see are the courts, nets and shuttles.
Wear your nicest outfit that is also visible with black light or bring your own white shirt that you can decorate with special blacklight paint. This paint will be available in front of the sports hall so that you can unleash your own creativity on your shirt.

During the tournament, only doubles and/or mixes will be played and the matches will be played on time. There will be no fixed couples, but these will be determined by draw each round. That is why you do not need to have a double or mixed partner to register. The playing strengths will also be mixed, so that everyone can play together. Youth, seniors and recreational players will play separately.

For the youth, the tournament starts at 10 a.m. and will end around 2 p.m.
For seniors and recreational players, the tournament starts at 2 p.m. and the end time will be determined depending on the number of registrations.

Participating in the tournament costs 5 euros, which must be paid in the hall during registration on the day itself. A QR code will be available here for payment by tag, so please no cash payments.
Register now via this link: Blacklight Tournament Registration.

Registration closes on June 1, so be quick.

Reageer op dit bericht (“Doe mee met het Blacklight Toernooi! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)