Badminton Vereniging Almere

Samenwerking tussen Milicia Lokker van Veel Beter en BV Almere

Milicia en BV Almere hebben een samenwerking gesloten, waarbij Milicia als fysiotherapeut bij BV Almere aan de slag gaat. Milicia is al enige tijd de fysio bij de wedstrijden van team 1, maar ook alle andere leden kunnen bij haar terecht natuurlijk!

Tekst: We hebben Milicia gevraagd zich voor te stellen, middels onderstaand stuk:

Hoi, ik ben Milicia Lokker. Ik ben werkzaam als fysiotherapeut bij Veel Beter en
natuurlijk bij BVA en het RTC-BTF Almere. De afgelopen jaren ben ik d.m.v. het opdoen van ervaring binnen het badminton en gerichte zelfstudie, druk bezig geweest met mij verder te ontwikkelen op het diagnosticeren, behandelen en voorkomen van sportspecifieke blessures bij
badmintonners. Dit alles om jou nog beter te kunnen helpen om van jouw klachten af te komen. Alles wat van invloed kan zijn op je blessure bekijk, corrigeer en train ik samen met jou. Jouw lijf moet namelijk aankunnen wat jij ervan vraagt!

Heb jij dus een lichamelijke klacht, wil je aan je performance werken of heb je een vraag? Dan kan je terecht op de volgende dagen/tijden in de BVA sporthal:

Maandagavond op de even weken 18:00-19:00
Dinsdagavond op de oneven weken 18:30-19:30
Vrijdagavond* 19:50-20:10
* Op vrijdagavond zal ik beschikbaar zijn voor mijn eigen training om 20:15 bij de recreanten. Helaas is het voor mij niet altijd mogelijk om op vrijdagavond aanwezig te zijn. De datums waarop jij op mij kan rekenen op de vrijdagavond zijn terug te vinden op het prikbord in de hal.

Tevens kun je mij bellen, appen of mailen voor een afspraak en zorg ik dat jij snel gezien kan worden!

Sportieve groet,

Milicia Lokker
M: +31652360652
E: milicia@veelbeter.nl

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. John op 09-05-2024 om 18:30 uur

    Leuk Milicia

Reageer op dit bericht (“Samenwerking tussen Milicia Lokker van Veel Beter en BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)