Badminton Vereniging Almere

WE GAAN DOOR!!!!!! Nederland-Turkije kom kijken in de kantine

Beste sportliefhebbers, Na de fantastische avonden de afgelopen weken, gaan we komende zaterdag weer samenkomen voor een nieuwe spannende wedstrijd! Deze keer speelt Nederland tegen Turkije, en we willen jullie graag uitnodigen om dit samen met ons te beleven in de kantine "De Derde Helft".

๐Ÿ“… Datum: Zaterdag 6 juli 2024
๐Ÿ•˜ Tijd: 21:00 uur
๐Ÿ“ Locatie: Kantine "De Derde Helft"

๐ŸŸ De frituur gaat aan! Voor de hongerige fans zullen er heerlijke snacks beschikbaar zijn. Kom langs voor een avond vol spanning, plezier, drankjes en lekkere hapjes. We zorgen voor een fantastische sfeer en hopen er weer een onvergetelijke avond van te maken. Samen juichen is toch altijd leuker dan alleen!

๐Ÿธ Badminton na de wedstrijd! Na het voetbal kan iedereen die wil nog een potje badmintonnen. Dus vergeet je sportkleding niet!

We zien je graag zaterdag in de kantine "De Derde Helft" om samen te genieten van de wedstrijd Nederland-Turkije tijdens het UEFA Euro 2024 toernooi. Neem je vrienden en familie mee voor een gezellige en sportieve avond.

Tot zaterdag

Reageer op dit bericht (โ€œWE GAAN DOOR!!!!!! Nederland-Turkije kom kijken in de kantine โ†‘โ€)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)