Badminton Vereniging Almere

Speelschema’s competitie online

De speelschema’s voor de competitiewedstrijden van zowel de jeugd als de senioren staan online.

Het merendeel van de uitnodigingen is ontvangen, en de speelschema’s zijn zo al redelijk compleet. Van enkele vereningen hebben we nog geen uitnodiging ontvangen, en daar ontbreekt de wedstrijdinformatie dan ook nog van. Zodra de ontbrekende uitnodigingen binnen zijn, zullen deze wedstrijden worden toegevoegd aan de speelschema’s.

Zoals gebruikelijk worden alle speelschema’s samengevoegd in het zogenaamde wedstijdboekje. Als alles volgens planning verloopt zal het boekje in de week van 18 september worden uitgedeeld tijdens de trainingen.

De speelschema’s staan op de teampagina’s onder jeugd en senioren.

Reageer op dit bericht (“Speelschema’s competitie online ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)