Badminton Vereniging Almere

Color Holland Jeugdtoernooi in Huizen

Op zaterdag 21 oktober a.s. organiseert badmintonvereniging Huizen ’96 het Color Holland Jeugdtoernooi. Dit toernooi is vooral heel erg leuk voor de beginnende competitiespelers maar zeker ook voor de recreantspelers die nog geen competitie ervaring hebben. Je kunt dus ook al meedoen als je in trainingskleur wit zit. Je wordt tijdens dit toernooi ingedeeld op sterkte en leeftijd, competitie- en recreantspelers in aparte poules. Je speelt uitsluitend dubbels, deze dubbels worden door Huizen ‘96 per partij samengesteld.

Het toernooi begint om 11.00 uur en zal afhankelijk van het aantal deelnemers afgelopen zijn om ongeveer 16.00 uur. Het inschrijvingsgeld bedraagt € 6,50 per persoon, voor dit geld krijg je wat te eten, drinken, een herinnering en misschien win je nog wel een prijs.

Inschrijven kan door het sturen van een mail naar fred.bron@bvalmere.nl (onderwerp: Color Holland 2006) of zet je naam op de inschrijvingslijst in onze sporthal, zie hiervoor het prikbord van de Jeugd. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 15 oktober.

Indien je inschrijft verwacht ik je op zaterdag 21 oktober om 10.00 uur in ons Sportcomplex De Toekomstgroep, vandaar vertrekken wij gezamenlijk naar Huizen.

Reageer op dit bericht (“Color Holland Jeugdtoernooi in Huizen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)