Badminton Vereniging Almere

Inschrijving AA Drink Junior Masters Amersfoort

Op 24 en 25 februari wordt het Junior Masters Toernooi georganiseerd door BC Amersfoort. Dit toernooi is verplicht voor de kinderen van Top Junior Groep A, B en C en de selectie van het RTC. Er kan worden ingeschreven in de klassen onder 11, 13 en 15.

Jezelf inschrijven kan je doen op www.toernooi.nl.

Overigens hebben al meerdere kinderen van onze vereniging zich via deze site ingeschreven maar door een technisch euvel op de site kan er alleen voor twee onderdelen ingeschreven worden. De organisatie is hier inmiddels van op de hoogte gesteld en men is druk bezig dit probleem te verhelpen. De organisatie in de persoon van Ans Top heeft inmiddels mailtjes gestuurd aan degenen die zich al hebben ingeschreven om per mail de inschrijving van alle drie onderdelen te laten bevestigen. Als je nog niet zo’n mail hebt ontvangen maar je hebt je al wel ingeschreven, stuur hier dan ook nog even een bevestiging van aan: topa@afmp.nl.

Heb je jezelf nog niet ingeschreven, doe dat dan snel: de inschrijving sluit weliswaar pas op 10 februari maar omdat het een populair toernooi is, wordt het maximale aantal partijen al snel bereikt!

Reageer op dit bericht (“Inschrijving AA Drink Junior Masters Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)