Badminton Vereniging Almere

Clubkampioenschappen 2007 recreanten en 4e/5e klasse wedstrijdspelers

Evenals vorig jaar worden ook dit jaar weer clubkampioenschappen gehouden, en wel op zondag 4 maart 2007. Tijdens deze kampioenschappen kunnen ook jullie als recreant je krachten onderling meten, en wie weet word jij wel de clubkampioen van 2007.

Om het geheel mogelijk te maken wordt voor deelname aan de kampioenschappen een bijdrage van € 4,00 gevraagd. Hiervoor krijg je wel een geweldige dag, een gratis consumptie en een enorme sportieve en sociale uitdaging. Gezien de ervaring van de laatste jaren verwachten we een grote opkomst. We verzoeken je vriendelijk om je uiterlijk vrijdag 23 februari in te schrijven. Dit kan met onderstaand inschrijfformulier. Wij vertrouwen erop dat het toernooi, dankzij jullie deelname, minimaal zo geslaagd wordt als afgelopen toernooi(en).

Indien je na opgave toch onverhoopt verhinderd bent, geef dit dan door aan een lid van de recreantencommissie of via de BVA website. Dit scheelt een hoop tijd bij de (her)indeling van de wedstrijden en banen.

De aanvangstijden van de wedstrijden verschillen per persoon. Via de website, het recreantenbord en (indien op inschrijvingsformulier vermeld) via e-mail is te zien op welk tijdstip je je eerste wedstrijd speelt. Zorg ervoor dat je een kwartier voor aanvang (gekleed en wel) op de baan aanwezig bent. Te laat betekent dat de partij als verloren wordt beschouwd.

Als je geen naam invult voor een dubbel- en/of mixpartner dan proberen wij een partner te vinden.

Inschrijfformulier clubkampioenschappen recreanten en 4e/5e klassse wedstrijdspelers

Geslacht:
Ik ben:
Ik speel de (maximaal twee onderdelen):

Ik ben uiterlijk een kwartier voor mijn eerste wedstrijd (gekleed en wel) in de hal aanwezig:
Ik betaal de bijdrage van € 4,00 bij binnenkomst op zondag 4 maart 2007:

Reageer op dit bericht (“Clubkampioenschappen 2007 recreanten en 4e/5e klasse wedstrijdspelers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)