Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen Slotermeer

Zondagmiddag 16 december 2007 om 14.00 uur speelt Dekker Almere thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen het Amsterdamse Slotermeer. Dekker Almere staat met 31 punten zesde op de ranglijst en heeft nog een minieme kans om in het linkerrijtje terecht te komen. Slotermeer is de rode lantaarndrager in de Multimate Liga met 16 punten. Zij hebben de punten dus ook hard nodig, maar hetzelfde geldt voor Dekker Almere. Dekker Almere zal volledig aantreden want de Engelse international Rachel Howard zal na een langdurige blessure haar rentree maken.

De Dekker Almerespelers kunnen Uw support goed gebruiken en namens hen verzoek ik U om toch vooral op zondagmiddag 16 december 2007 om 14.00 uur te komen kijken in het in kerstsferen gebrachte Sportcomplex De Toekomstgroep. Het wordt vast een leuke wedstrijd.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen Slotermeer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)