Badminton Vereniging Almere

Vanavond acht teams actief in Sportcomplex De Toekomstgroep

Op badmintongebied is er ook vanavond in Sportcomplex De Toekomstgroep weer van alles te beleven. Acht teams spelen er thuis waaronder de landelijke teams 3 en 5 en die spelen respectievelijk in de tweede en derde divisie. Maar ook de regioteams mogen zeker gezien worden. Daar vinden we vaak hele jonge teams, die nog moeten wennen aan het spelen tegen senioren. En hoe ze dat afgaat, tot nu toe volgens mij heel goed, kunt U zelf waarnemen. En natuurlijk zijn er ook echte seniorenteams, die er na vele jaren competitiespelen, nog altijd vol voor gaan. Er is dus alle reden om vanavond even een bezoekje te brengen aan Sportcomplex De Toekomstgroep. Leuke wedstrijden en af en toe een hapje en een drankje. Best gezellig zo met z'n allen.

Reageer op dit bericht (“Vanavond acht teams actief in Sportcomplex De Toekomstgroep ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)