Badminton Vereniging Almere

Versterking voor de Activiteitencommissie

Het zat er een beetje aan te komen. Per direct zijn de dames Netty Kunkels, Jeanette Odijk en Paula Wijnands toegetreden tot de Activiteitencommissie. De dames zijn geen onbekenden voor de verenigingen want hun nazaten spelen allen reeds geruime tijd bij de vereniging.

Het behoeft geen uitleg dat het bestuur erg verheugd is met het feit dat de dames de commissie komen versterken. Die versterking was nodig ook want zonder vrijwilligers zou de activiteitencommissie een aantal jeugdactiviteiten hebben moeten schrappen. Maar gelukkig is het zover niet gekomen.

Afgelopen weken hebben de dames en Tom van Groenigen zich al bezig gehouden met de voorbereidingen van het Pepernotentoernooi dat vandaag 27 november 2008 wordt gehouden. Wellicht wel leuk om even een kijkje te komen nemen als de Zwarte Pieten zich in Sportcomplex De Toekomstgroep laten zien.

Graag wil ik gebruik maken van de gelegenheid om Tom van Groenigen te bedanken voor zijn inzet voor de jeugdactiviteiten. Tom heeft er enkele maanden alleen voorgestaan en heeft meer dan zijn best gedaan!

Ik ben er van overtuigd dat de samenwerking erg plezierig zal zijn binnen de uitgebreide commissie en wens de nieuwkomers heel veel succes in de commissie.

Ernst van Stenus,
Voorzitter van de Activiteitencommissie

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 28-11-2008 om 15:47 uur

  Namens het bestuur wens ik de dames veel succes maar ook heel veel plezier bij het organiseren van de jeugdactiviteiten. Het bestuur is blij met jullie!!!!

 2. Lieke_P op 28-11-2008 om 21:40 uur

  xD de name kloppe niet helemaal
  het is Nettie en Jeanette van Cruchten
  hoe komen jullie op Odijk :S

 3. Jeannette van Cruchten op 28-11-2008 om 22:10 uur

  Ik weet niet wie deze reactie over de namen heeft gegeven, maar het is wel degelijk Jeannet Odijk en niet Jeannette van Cruchten. :)

Reageer op dit bericht (“Versterking voor de Activiteitencommissie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)