Badminton Vereniging Almere

Kennedy Van der Laan, het licht ging uit...

Vrijdagavond 19:00 moest er door Kennedy van der Laan gespeeld worden tegen het Gooise 1. Zoals al ergens anders te lezen was op de site, eindigde de vorige wedstrijd in een 4-4. Doel van Kennedy van der Laan was nogmaals dit resultaat neer te zetten.

I.v.m. het vroege begin en de meeste mensen die nog moesten werken kwamen we dit maal met 3 auto's aan bij 't Gooise. Het was weer even geleden maar het team was dit keer compleet aanwezig, geen zieken of vakantiegangers meer.

Op 1 baan spelend werd er begonnen met de herendubbel. Niet goed spelend door zowel Stephan als Johan kwamen ze de eerste game nog terug van 18-20 naar 20-20 maar werd het uiteindelijk toch 22-20 voor de tegenstanders. De tweede game werd er niet beter op en deze partij werd dan ook verloren.

De dames deden het al weer een stuk beter in de dubbel. Ondanks dat het niet Conny's dubbel avond was wisten de dames de eerste game goed te winnen. De tweede game ging niet goed, te veel fouten en te weinig druk zorgde voor een derde game. De derde game ging Almere weer goed van start en kwamen ze goed voor. Wat de kant wissel deed is niet te verklaren, maar de tegenstanders deden er nog een stap bij en trokken helaas de partij naar hun toe. 2-0, balen.

Chris onze bijna veteraan moest maar laten zien hoe het wel moest, iedereen weer laten zien wat de bedoeling was. Ondanks dat dit wel de bedoeling was, speelde Chris' tegenstander scherp, snel en met weinig fouten. Onder deze druk kon Chris niet uitkomen en de partij ging dan ook in 2 games verloren.

Conny liet vervolgens weer even de oude Conny zien. Niet tevreden met de shuttles, net als de tegenstandster, wist ze de partij degelijk in 2 games uit te spelen. De ommekeer?

Johan was zeker van plan de ommekeer en het stress level bij de tegenstanders terug te brengen. Er stond een invaller tegenover hem die ook veel zin had om zichzelf te bewijzen in team 1. De partij begon gelijk op en er werd veel gehakt en gesmasht. Hoe Johan het voor elkaar kreeg de partij weg te geven, wil hij niet te veel over nadenken. Maar de eerste game ging verloren met 22-20 en de tweede verloren met 21-19. Smoezen te over, maar dat verandert niks aan de uitslag. (1 tip: subtiel spel na een dag spitten in de tuin is knap lastig).

Alle hoop weer volledig bij Sylvia neer gelegd, want weggeslagen worden was natuurlijk niet het plan en zeker ook niet nodig. Sylvia liet dit ook in haar games zien. Ze gaf de tegenstandster nog 6 en 13 punten. Stevige overwinning door Sylvia.

Tot slot de twee mixpartijen om alsnog de stand op 4-4 te zetten.

Sanja en Chris mochten starten. Er werd goed gespeeld door Sanja en Chris in de eerste game. De partij bleef spannend tot het einde. Helaas werden de laatste punten goed weggespeeld door de tegenstanders en ging de game verloren met 21-16. De tweede game ging helaas wat minder waarmee nu het best haalbare nog een 5-3 nederlaag is.

Volkomen van plan dit te bereiken begonnen Sylvia en Stephan aan de laatste partij. De partij verliep wederom spannend en ging ondanks goed spel net verloren met 21-18. De tweede game ging nog beter met Almere en de voorsprong werd solide uitgebouwd naar een 8-12 voorsprong. Dit was het moment dat het licht uit ging. En niet bij een speler, maar in de zaal en de directe omgeving. Een stroomstoring zorgde ervoor dat de wedstrijd niet afgemaakt konden worden en dat het vervolgens borrelen was bij kaarslicht. (beetje stinkend, door gemis van licht in de douche).

Verrassende uitslag 5-2 voor 't Gooi. Als het aan Kennedy Van der Laan ligt/lag was dit uiteindelijk uitgedraaid op een 5-3. Nu maar afwachten of deze partij ooit nog wordt afgemaakt.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ger Tabeling op 13-12-2008 om 14:32 uur

    Wat mij betreft mag de wedstrijd op een trainingsavond afgemaakt worden bij 't Gooi. Ik heb dit ook al kenbaar gemaakt bij 't Gooi.

Reageer op dit bericht (“Kennedy Van der Laan, het licht ging uit... ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)