Badminton Vereniging Almere

Winnaars Qontent Cup 2008-2009

Na 14 speelweken zijn dan eindelijk de winnaars van de Qontent Cup (voorheen Hodal Cup) bekend. Hieronder een overzicht van de gelukkigen.

Jeugd

Jongens Enkel Ruben Wijnands
Jongens Dubbel Mark Verschoor
Jongens Mix Ruben Wijnands
Jongens Over-All Ruben Wijnands
Meisjes Enkel Lisa van Stenus
Meisjes Dubbel Laura Uivel
Meisjes Mix Natalya van der Laan
Meisjes Over-All Lisa van Stenus

Senioren

Heren Enkel Herman Bertsch
Heren Dubbel Herman Bertsch
Heren Mix Jayme van Elten
Heren Over-All Chris Elward
Dames Enkel Manon Sibbald
Dames Dubbel Suzanne Hom, Shanice van Stenus, Melissa Hondeman & Michèle Veerman
Dames Mix Amy van Stenus
Dames Over-All Amy van Stenus

De winnaars bij de jeugd worden vanmiddag om 16.30 uur gehuldigd. De senioren worden tijdens de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen in het zonnetje gezet. Alle winnaars mogen een t-shirt ter waarde van € 25,- uitzoeken in het winkeltje van Bas & Suus. Alle t-shirts worden daarna bedrukt met een tekst die nog bedacht moet worden (Danny is daar druk mee bezig :), het BVA logo en het logo van de 'Cup' sponsor, Qontent (waarschijnlijk niet de gifgroene variant, want daarmee willen de winnaars vast niet rondlopen).

Bij de senioren dames dubbel hebben we trouwens een beetje gesjoemeld met de regels. Suzanne en Shanice waren afgelopen seizoen ongeslagen, maar ook Melissa en Michèle hebben, ondanks dat ze een wedstrijd minder hebben gespeeld, alles in 2 sets gewonnen. En die ene wedstrijd die Michèle minder heeft gespeeld dan Melissa, heeft ze ruimschoots goedgemaakt door de vele goede invalbeurten ;) Een topseizoen dames!

De complete eindstand van de Qontent Cup is op de site te vinden, voor iedereen die geïnteresseerd is in statistieken en/of wil weten wat er volgend jaar zoal moet veranderen om beter te eindigen. Zie het overzicht van de jeugdspelers en die van de senioren.

Alle winnaars gefeliciteerd met de eeuwige roem die jullie hiermee behaald hebben! Jullie waren in het seizoen 2008-2009 de beste spelers van de vereniging.


Wat is toch dat Qontent geneuzel?!

Qontent

Voor iedereen die het niet weet en die het wel graag wil weten: Qontent is mijn bedrijf(je) dat sinds november 2005 deze website online houdt. Begin 2005 had ik het idee om een stukje software te schrijven waarmee je online een site kon onderhouden. Een idee dat vrijwel iedere generatie web developers en designers heeft en ook uitvoert, dus dat was niets nieuws. Wel vernieuwend was dat het een aantal belangrijke webrichtlijnen volgde, waardoor websites beter kunnen worden. De BVA was mijn eerste 'klant' die hiervan geprofiteerd heeft (of de eerste die ik deze software door de strot heb mogen duwen, zo kun je het ook zien :)

Ondertussen sponsort Qontent ook de (ontwikkeling van de) websites van Aero Club Salland, Young Professional of the Year en Fronteers (een in 2007 opgerichte vakvereniging waar ik veel tijd in stop). Dus als iemand vragen heeft over het bouwen en onderhouden van een website, in zeeland of buitenland, over cultuur of natuur, over wijnen of iets meer wijnen, van Nederlandse kunstenaars, Engelse kunstenaars, andere creatieven en fotografen, voor buiten-de-deur-eters of ik-blijf-lekker-thuis-eters, door muzikalen of iets tegen kwalen, voor werkzoekenden of geldzoekenden, voor persoonlijke of minder-persoonlijke-en-nog-steeds-op-zoek-naar-de-juiste-toon; bij mij en/of Qontent kun je terecht.

Badminton Vereniging Almere, bedankt voor de groeimogelijkheden die je me gegeven hebt! Je was in de afgelopen seizoenen de beste vereniging voor een speler als ik.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 13-02-2009 om 14:23 uur

  Beste Krijn,

  Ik hoop dat Qontent een wereldzaak wordt. Ik weet dan wel een aantal bestuursleden die om niet commissaris willen worden van jouw wereldzaak Qontent.

  En alle winnaars van de Qontent Cup 2008/2009, van harte gefeliciteerd!

 2. Lieke_P op 13-02-2009 om 18:18 uur

  GEFELICITEERD allemaal :D
  xx.

Reageer op dit bericht (“Winnaars Qontent Cup 2008-2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)