Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen wint van Slotermeer

In de uitwedstrijd tegen Slotermeer 2 heeft Van Zoelen Almere revanche genomen voor de nederlaag van Almere 4 in de vorige ronde van de Carlton GT Cup. Van Zoelen won met 4-1.

De wedstrijd startte moeizaam. Dennis Steenland lag met griep op bed, dus het team was slechts met z'n vieren afgereisd naar Amsterdam. Monique en Iris hadden absoluut hun dag niet. Er wilde helemaal niets lukken en de damesdubbel ging dan ook in 2 sets verloren. Ook bij de mannen ging het niet soepel. Tegenstanders Jules Bakker en Dennis Verkerk spelen een goede dubbel en dat bleek in de 1e set waarin het gelijk op ging. Aan het einde waren Ralph en Tim beter bij de les en pakten de set in de verlenging. De 2e set was ruimer en werd met 21-15 gewonnen.

In de singels kwamen de winstpunten makkelijker tot stand. Monique speelde een goede singel tegen Suzanne de Vries en won in 2 sets. Tim speelde tegen Jules Bakker en won ook in 2 sets. De winst was hiermee al een feit.

In de mix traden Ralph en Iris aan tegen Dennis Verkerk en Colette Couwenhoven. Nadat de 1e set ruim was gewonnen, stokte het in de 2e set. Deze set ging dan ook verloren. In de 3e set waren Iris en Ralph weer bij de les en deze set werd dan ook met 21-14 gewonnen

Met deze winst is Van Zoelen doorgedrongen tot de derde ronde van het bekertoernooi. Deze ronde wordt gespeeld in de eerste week van april en is de laatste ronde voor het finaleweekend dat in mei plaats vindt, en waar ook Dekker Almere van de partij is.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 04-03-2009 om 17:39 uur

    Gefeliciteerd met de fraaie overwinning!

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen wint van Slotermeer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)