Badminton Vereniging Almere

Jeroen van Moorst hoofdtrainer bij Almere

Dit zou de tekst kunnen zijn van een artikel op de site van de Badminton Vereniging Almere in 2020. Jeroen van Moorst is namelijk één van de vele spelers van de vereniging die dit jaar een cursus volgt voor Sportleider 2 Badminton. Samen met Arjan Rodeburg, Kasper Weijmans, Rick Blok, Dorien Drees, Nikki van de Ven, Robert Terpstra, Jos Kuipers en Ralph Starren worden de inleidende kneepjes van het training geven aangeleerd.

In drie hele dagen worden zowel de praktijk als de theorie uitgelegd, waarna de spelers onder begeleiding van een mentor drie PvB’s (=Proeven van Bekwaamheid) moeten halen om zich SL2 te mogen noemen. De cursusdagen vinden allen op de zondag plaats in het cursuslokaal van Sportcomplex De Toekomstgroep en zijn gepland op 24 mei, 14 juni en 21 juni 2009. De cursus wordt gegeven door docent Paul Poppenk een vertrouwede docent voor de vereniging, want hij deed al eerder trainerscursussen in Almere. Na het volgen van de cursus en het behalen van de PvB’s gaan deze parels aan de slag als trainer bij de Badminton Vereniging Almere.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Roland op 22-05-2009 om 19:23 uur

    ter info: de naam van de vertrouwde docent is Poppenk.

  2. Henk Staats op 22-05-2009 om 20:08 uur

    Is gecorrigeerd. En bedankt.

Reageer op dit bericht (“Jeroen van Moorst hoofdtrainer bij Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)