Badminton Vereniging Almere

BVA-team onder 17 jaar door naar halve finale

Het team onder de 17 jaar heeft zaterdag 6 juni 2009 met 5-0 gewonnen van Veghel en met 4-1 van Roosterse en daarmede plaatsten de jonge Almeerders zich voor de halve finale wedstrijd op zondag 7 juni tegen BC Castellum. Deze halve finalewedstrijd wordt om 10.00 uur gespeeld in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Het Almeerse team onder 15 jaar kwam in de eerste wedstrijd nipt te kort om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Het werd 2-3 voor BCH en het was spannend zat, want Almere verspeelde vier matchpoints.
In de tweede wedstrijd konden de youngsters het niet bolwerken tegen 't Slot. 't Slot won met 4-1.

Reageer op dit bericht (“BVA-team onder 17 jaar door naar halve finale ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)