Badminton Vereniging Almere

Isolatiewerkzaamheden in badmintonzaal

Maandag 15 juni 2009 wordt er gestart met het aanbrengen van een extra isolatielaag op de wanden in de badmintonzaal. Voorts zal deze isolatielaag worden bekleed, zodat het aanzien van de hal er ook beter van wordt. De bedoeling van de werkzaamheden zal duidelijk zijn. In de zomer willen we de warmte buiten houden en in de winter willen we op de stookkosten besparen, kortom het moet comfortabeler worden in de badmintonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep.

Wel zullen de werkzaamheden de komende weken gepaard gaan met enige overlast en wel in die zin dat er wel eens een badmintonbaan minder beschikbaar kan zijn. De te gebruiken materialen moeten immers worden opgeslagen.
Excuses voor deze overlast maar het kan even niet anders, want de werkzaamheden nemen enige weken in beslag. Eind juli/begin augustus 2009 moeten de werkzaamheden zijn afgerond en dan ziet de badmintonzaal er weer prima de luxe uit.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. linda meyer op 12-06-2009 om 09:37 uur

    Beste Henk,
    Geweldig dat de zaal weer opgeknapt wordt!
    Is dit ook de reden dat er op dinsdagmiddag plotseling geen badminton meer mogelijk is? Helaas vinden we daar ook geen berichtje van op de site! We vinden het erg jammer dat de vereniging niet in staat is om vervanging voor henk smit te regelen tijdens zijn vakantie, zo zie je maar weer hoe onmisbaar sommige mensen zijn! Als het wel mogelijk is om zoals gewoonlijk weer op dinsdag te kunnen spelen horen wij dat graag!! Groeten van een groep zeeeer teleurgestelde mensen!!!!

Reageer op dit bericht (“Isolatiewerkzaamheden in badmintonzaal ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)