Badminton Vereniging Almere

Forza Almere wint uitwedstrijd tegen Duinwijck 4 met 1-7

Zaterdagavond 26 september 2009 moest Forza Almere, team 2, in de eerste divisie afdeling 1, aantreden in Haarlem tegen Duinwijck 4.

Forza

Het herendubbel werd gespeeld tegen Michiel de Vries en Robert Bak. De eerste set speelden Ralph en Dennis een te laag tempo en moesten ze deze aan Duinwijck laten. Daarna kwamen Dennis en Ralph beter in hun spel en werden de tweede en derde set een makkelijk prooi. De dames Yvonne en Iris speelden tegen Ilse Vooren en Ciska Smeets. De eerste set was erg spannend, maar werd door onze dames gewonnen met 27-25, de tweede set ging een stuk makkelijker en zo stond het 2-0 voor Almere.

Daarna de singles, Ralph speelde een goede partij tegen Raymond Ullers en won deze is twee sets. Op de naastgelegen baan had Yvonne het een stuk zwaarder tegen Ilse Vooren. Yvonne zat niet lekker in haar vel en vocht voor wat ze waard was, maar moest helaas toezien hoe het punt naar Duinwijck ging. Dennis had het in zijn single ook niet gemakkelijk, maar in drieën won hij van Michiel de Vries. Monique Slaman speelde tegen Ciska Smeets en leverde een goede partij af, daarmee kwam de stand op 5-1, de winst was binnen.

De laatste twee partijen gingen tegelijk de baan op. Monique en Ralph speelden tegen Raymond Ullers en Ilse Vooren, de mix liep goed en in twee sets was het zesde wedstrijdpunt binnen.
Iris en Dennis speelden tegen Robert Bak en Ciska Smeets; in de eerste set liep het nog gelijk op maar wist het Almeerse duo toch te winnen. De tweede set verliep een stuk soepeler en daarmee kwam de einduitslag op 7-1.

Na de 6-2 overwinning op DKC van vorige week staat Forza Almere 2 nu op de tweede plek. Van Zijderveld 3 staat met één punt meer op de eerste plaats.

Zaterdagvond 3 oktober 2009 speelt Forza Almere thuis in SPortcomplex De Toekomstgroep tegen Tilburg 1.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 28-09-2009 om 12:40 uur

  Waar blijft het verslag team 2?! :)

 2. Henk Staats op 28-09-2009 om 16:15 uur

  Mooi resultaat, Forza Almere.

 3. [Ernst, die zich per ongeluk voordeed als] henk staats op 28-09-2009 om 16:42 uur

  Toch maar even meegenomen, lekker hoor.

 4. Michel Smit op 29-09-2009 om 22:49 uur

  Voor het eerst team 2 zien spelen was ergonder de indruk van het moie spelletje..

  Forza gefeliciteerd :D

Reageer op dit bericht (“Forza Almere wint uitwedstrijd tegen Duinwijck 4 met 1-7 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)