Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder Almere verovert de eerste plaats

Speelweek 4 voor Van der Hoeden|Mulder Almere, team 9 verliep voorspoedig. Hieronder het verslag van Melissa, teamcaptain van team 9.

Dit bestand bestaat niet

Lief dagboek,

De dag begon goed (het regende niet). Het team van mijn zusje had ’s morgens met 8-0 gewonnen. Ik hoopte dat dit ook voor mijn team aan het einde van de dag zou gelden.

We verzamelden om 12:15 uur bij de hal en gingen in een auto richting Amsterdam. Onderweg reden we langs het befaamde borstvoedingscentrum van Amsterdam. Na een tijdje merkten we dat er iets mis was, we reden weer langs het borstvoedingscentrum. Dat kon niet kloppen. Onze Mio liet ons rondjes rijden. Gelukkig konden we de hal vinden en kwamen we op tijd dankzij de iPhone van Krijn =).

Het was een splinternieuwe hal. In de kantine kon je de mensen in de hal zien spelen op tv-schermpjes. Wat erg opvallend was, was dat je eerst naar de tweede verdieping moest. Want daar was de hal. Wel erg lastig dat de hal helemaal wit was met veel licht. Leuk voor de toeschouwer, maar minder voor de spelers die de shuttle niet meer goed zagen.

Toen ik mijn tas open deed, zag ik iets wat ik niet wilde zien. Namelijk dat mijn sportschoenen er niet in zaten. Ik voelde me super stom. Maar dankzij het tweede paar schoenen van Rick heb ik toch kunnen spelen (ook al waren ze 2 maten te groot, dus een extra paar sokken aan).

Rick en Shanice in de mix

We begonnen de dag met de dubbel van Rick en Michael, wat ondanks de ervaren mannen van Amsterdam 2 gemakkelijk werd gewonnen. Dit werd door de vrouwen dubbel geëvenaard. Michael wilde vervolgens het aantal driesetters van Krijn verbeteren. Helaas liep dat dit keer verkeerd af. Maar Krijn kon vervolgens zijn voorsprong in gewonnen driesetters vergroten. Hij won zijn singel. Shanice en ik hebben ook onze singels gewonnen, net als de mixen die daarna gespeeld werden. Eindstand 1-7 voor Van der Hoeden|Mulder Almere. Daarna hebben we nog gezellig zitten nadrinken in de moderne en gezellige kantine die bij de sporthal hoorde.

Xoxo

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ernst op 12-10-2009 om 11:44 uur

    Zie je wel dat het niet zo moeilijk is, Melissa.

  2. Krijn op 12-10-2009 om 11:55 uur

    In de komende wedstrijden komen we de nummer 2, 3 en 4 nog tegen, dus dat belooft wat! :)

  3. Rick op 12-10-2009 om 14:29 uur

    Ja inderdaad Krijn het zal knokken worden om nummer 1 te blijven.

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder Almere verovert de eerste plaats ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)