Badminton Vereniging Almere

Sinterkerst toernooi voor recreanten op maandag 14 december 2009

Op maandag 14 december 2009 is er weer een Sinterkerst toernooi voor de recreanten. Vanaf 20.00 uur zal de recreanten commissie er weer een leuk toernooi van maken. De gezelligheid staat natuurlijk weer voorop.

Iedereen die mee wil doen wordt verzocht zich voor 10 december in te schrijven. De formulieren liggen in de zaal en kunnen ingeleverd worden bij de recreanten commissie.
Zoals altijd is het de bedoeling dat iedereen een cadeautje mee brengt van ca. € 5.-. De mannen kopen een cadeautje voor de heren en de vrouwen voor de dames.
Indien je na het opgeven toch verhinderd bent, geef dit dan op tijd door aan de recreanten commissie. Je kunt ook Peter van Soest bellen op 036-5313929.

Let op: op deze avond is er geen training of vrij spelen !

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cock op 19-11-2009 om 10:21 uur

  Peter, ik ben weliswaar wedstrijdspeler, maar niet beter dan menig recreant. Ik doe bovendien al jaren mee met dit toernooi. Kan dat dit jaar weer?

 2. John op 19-11-2009 om 19:07 uur

  Cock,

  Spreek wellicht even voor mijn beurt, maar het lijkt mij geen probleem sterker nog dan wordt het nog gezelliger na afloop.

  John
  P.s Peter/Henk en Charlie het is toch geen probleem als van de vaste kern (westrijdspelers )die vaker op recreantenavonden spelen ook meedoen aan dit Sintekerst tournooi?

Reageer op dit bericht (“Sinterkerst toernooi voor recreanten op maandag 14 december 2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)