Badminton Vereniging Almere

Duinwijckselectie bekend

Nog net regerend landskampioen Duinwijck heeft de selectie voor het komend seizoen 2010/2011 rond. Met steun van hoofdsponsor Van de Kolk Hypotheken, Pensioenen en Verzekeringen zet de Haarlemse badmintonclub haar beleid om talenten door te laten stromen naar de Eredivisie voort. Het hoogste team bestaat voor bijna de helft uit jong talent, veelal jarenlang opgeleid binnen Duinwijck.

Erik Meijs, Soraya de Visch Eijbergen, Selena Piek, Jacco Arends en nieuweling Jerry Natenstedt kunnen zich het komend seizoen in de hoogste klasse verder ontwikkelen. Samen met de ervaren Duinwijck-equipe Koen Ridder, Ruud Bosch, Akvile Stapusaityte, Eva Krab, Karina de Wit en Chris Bruil zinspeelt de club op de landstitel, de nationale beker en de Europa Cup.

Voor meer informatie kijk op http://www.duinwijck.com/

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Bob op 28-04-2010 om 15:01 uur

    dus geen mia..

  2. teus op 29-04-2010 om 19:34 uur

    waarom moet deze spam op onze site

  3. Bob op 30-04-2010 om 21:57 uur

    vind het ook niet echt een belangrijke actie voor almere om dit op deze site te plaatsen

Reageer op dit bericht (“Duinwijckselectie bekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)