Badminton Vereniging Almere

Controle Sportcomplex De Toekomstgroep

Vrijdag 16 juli 2010 hebben vertegenwoordigers van de gemeente Almere ons Sportcomplex De Toekomstgroep bezocht. Doel van het bezoek was om onder andere de ooit afgegeven vergunningen te toetsen aan de dagelijkse praktijk van ons Sportcomplex.

Dienaangaande werden onder meer de vluchtroutes, de brandblusapparatuur, rookmelders, alarm en beveiliging, de wijze van afvoer van kantinevuil, afvoer van frituurvet, reinheid van het complex, horecadiploma's en horecacertificaten gecontroleerd. Ook werd er gekeken of voor de werkzaamheden die niet door onze vrijwilligers worden uitgevoerd, erkende bedrijven worden ingeschakeld.

Volgens de ambtenaren zag het er allemaal strak uit en kon menig ondernemer een voorbeeld aan ons nemen. Wel waren er een paar kleine puntjes zoals het feit dat (nog) niet alle vluchtlampjes branden, omdat er nog een aantal beveiligingswerkzaamheden moet worden afgerond. Ook bleek dat een bedrijf dat brandblusapparatuur levert en up to date houdt in 2009 niet geweest is om de brandslangen te controleren. Dat is inmiddels al geregeld.

Een groot compliment is derhalve op zijn plaats voor alle vrijwilligers die ons complex al jarenlang spic en span houden enz. enz.! Deze dames en heren verdienen een pluim!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jos K. op 17-07-2010 om 12:55 uur

    Hoera!

Reageer op dit bericht (“Controle Sportcomplex De Toekomstgroep ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)