Badminton Vereniging Almere

Forza Almere speelt gelijk tegen Duinwijck-2

Zaterdagavond 16 oktober 2010 heeft Forza Almere in Haarlem gelijk gespeeld tegen Duinwijck-2. Zij misten vastspeler Dennis Steenland omdat hij op vakantie is, waardoor Gijs Berkelmans de kans kreeg om in te vallen in dit team.

Zoals altijd gingen de dubbels als eerste de baan op. Gijs en Andre moesten het opnemen tegen Jules Bakker en Bart Gerrits. Gijs en Andre vochten voor wat ze waard waren, maar het was helaas net niet genoeg en met 2 keer 16 gingen zij de baan af. Tegelijkertijd stonden Monique en Iris te spelen tegen Marije Bloem en Carola Bakker. Deze wedstrijd wonnen zij keurig in 2 sets.

Toen moesten de heren de baan op. Gijs begon zijn single tegen Bart Gerrits heel goed. Hij won de eerste set, maar het lukte hem helaas niet om de 2e of 3e set binnen te slepen. Naast hem had André een pittige tegenstander, Rein Ridder. Van te voren wisten we al dat dit een zware partij zou worden, maar André liet Rein niet in zijn spel komen en won de eerste set met 9! In de tweede set vocht Rein goed terug, maar Andre gaf niet toe en won ook deze set. Tussenstand: 2-2

Hierna gingen de dames de baan op. Marloes begon goed tegen Marije Bloem en won de eerste set eenvoudig. In de 2e set had Marloes even een dipje, maar ze herpakte zich en won ook de 2e set. Naast haar stond Monique tegen Wendy Knip te spelen. Nadat Monique de eerste set won, verloor ze helaas de 2e set. In de derde set zag het ernaar uit dat ze ging verliezen met een achterstand van 20-16. Gelukkig was dat niet het geval en won ze met 23-21.

Als laatste gingen de mixen de baan op. Marloes en André verloren helaas de 1e set net aan met een stand van 22-20 van tegenstanders Carola en Bart. Het lukte hen helaas ook niet om de 2e set naar zich toe te trekken. Iris mixte dit keer met Gijs tegen Jules en Wendy. In de eerste set moesten Gijs en Iris nog aan elkaar wennen. De tweede set ging wel beter, maar het was helaas niet genoeg voor de winst. Eindstand: 4-4.

Aanstaand weekend zal Forza Almere niet in actie komen omdat er een vrij weekend is ingepland vanwege de Dutch Open. De week daarop speelt team 2 thuis tegen Amor om 19.00 uur.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere speelt gelijk tegen Duinwijck-2 ↑”)