Badminton Vereniging Almere

Qontent Cup week 7

Bijna halverwege het seizoen, we zitten in speelweek 8 alweer. Maar eerste de Qontent Cup ranglijst van week 7 nog maar eens bekijken. Bij de senioren was er verleden jaar een duidelijk verschil tussen de heren en de dames. In week 7 is het verschil minimaal. Bijna een gelijkwaardige verdeling tussen de ´groene´, ´paarse´ en ´rode´segmenten. Knap gedaan mannen! Bij de jeugd is het deze keer ook bijna gelijk. In sommige onderdelen zijn de meiden iets beter.

Ik heb een overzicht gemaakt hoe de verdeling is in het 3.0 - 2.0 segment. Welke klasse, leeftijd doet het nu het beste momenteel. Hieronder het overzicht van de overall stand en trek je eigen conclusie.

Mannen Senioren Overall

Dames Senioren overall

Jongens jeugd overall

Meisjes jeugd overall

Dit zijn maar sub-lijstjes. De gehele stand is te bekijken op senioren en jeugd

Reageer op dit bericht (“Qontent Cup week 7 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)