Badminton Vereniging Almere

Naomi Rensink driemaal regiokampioen

Naomi Rensink, enthousiast badmintonster van de Badminton School Almere, heeft bij de Regiokampioenschappen Centrum drie eerste prijzen in de wacht gesleept. In haar single heeft ze gedurende twee dagen weinig tegenstand gehad. Alle partijen werden door Naomi overtuigend in twee games gewonnen en komend jaar mag zij zich dus regiokampioen district Centrum onder 15 jaar noemen. Naomi was 1e geplaatst en heeft dat ook waargemaakt. In de finale speelde ze tegen de als tweede geplaatste Carmen van de Lustgraaf (Badminton Duovereniging Veenendaal) en won deze partij overtuigend met 21-9 en 21-8.

Ook in de damesdubbel was het raak. Met haar gelegenheidspartner Romy van der Linden (BC Leerdam) werden alle partijen ruim gewonnen, ook in twee games.
Met gelegenheidspartner Sven Karsenbarg (BECA2000) was Naomi eerste geplaatst. Deze mix liep wat lastiger (of waren de tegenstanders lastiger?) zodat uiteindelijk twee wedstrijden in drie games werden gewonnen.

Begin tweede dag was het nog even spannend of Naomi wel zou spelen, ze lag namelijk ziek in bed. Tegen haar principes in heeft de moeder van Naomi haar die dag uiteindelijk driemaaleen paracetamol gegeven en zo heeft Naomi toch aan de tweede dag deel kunnen nemen.

Wij zijn enorm trots dat Naomi, ondanks nog nooit met beide partners gespeeld te hebben én de lichamelijke situatie van de tweede dag, gevochten heeft voor haar drie plakken. Hulde!

Reageer op dit bericht (“Naomi Rensink driemaal regiokampioen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)