Badminton Vereniging Almere

Qontent Cup week 13

De oplettende Qontent Cup volger heeft natuurlijk al in de gaten gehad dat deze gisteren was bijgewerkt t/m week 13. Deze keer geen indicatie wie er gaat winnen, want dat kan de laatste week nog allemaal veranderen.

Hierbij wel een kleine uitleg over de eerste plaats. In elke discipline kan maar 1 badmintonner winnen. Dit is ook uitgelegd in de 'spelregels'. Is er 1 iemand duidelijk de winnaar, geen probleem. Echter bij gelijke stand wordt de volgende regel toegepast: Bij gelijke stand wordt er naar de minste tegenpunten, geen setpunten, maar echte wedstrijdpunten, gekeken. Is de stand dan nog gelijk, dan wordt er geloot. De regel wordt enigzins aangepast: Bij gelijke stand wordt naar de minste gemiddelde tegenpunten, de echte wedstrijdpunten, gekeken. Door deze wijziging heeft een speler de veel wedstrijden heeft gespeeld een eerlijke kans.

Volgende week wordt de Qontent Cup Week 14 bekend gemaakt, dit is tevens de eindstand. Voorlopig kan je hier kijken naar de jeugd en de seniorenlijsten bevinden zich hier .

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jos k. op 08-02-2011 om 21:23 uur

    Ohhhhhh wat spannend!! Wie gaan het winnen??!! (zo goed Danny?)

Reageer op dit bericht (“Qontent Cup week 13 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)