Badminton Vereniging Almere

Voorbeschouwing Dekker Almere en Forza Almere

De Badminton Vereniging Almere heeft tijdens het finaleweekend om de Carlton GT Cup op 11 en 12 juni 2011 in Alphen aan de Rijn twee ijzers in het vuur, te weten team 1, Dekker Almere en team 2, Forza Almere.

Het belooft een spannend badmintonweekend te worden en met name Dekker Almere wil een hoofdrol spelen in de strijd om de Carlton GT Cup. Jammer is dat een aantal prominente spelers van Amersfoort, Duinwijck en Van Zundert Velo niet aanwezig is als gevolg van blessures en deelname aan buitenlandse toernooien.

Dekker Almere is compleet en speelt de eerste ronde tegen Amersfoort. Dat zal zonder meer een zware wedstrijd zijn, maar Dekker Almere is niet kansloos. Mocht Dekker Almere de wedstrijd tegen Amersfoort winnen, dan treffen de Almeerders de winnaar van RBC-2 tegen Invictus en dat zou te doen moeten zijn. In de halve finale kan Dekker Almere de borst nat maken, want dan wacht ongetwijfeld Duinwijck.

Forza Almere heeft bepaald niet gelukkig geloot. Zij treffen in de eerste ronde eredivisionist Victoria, met ex-BVA-speler Robert Kwee in hun gelederen. Mocht het toch goed aflopen dan wacht Forza Almere in de tweede ronde de winnaar van RBC-1 tegen Flair.

De wedstrijden beginnen op zaterdag 11 juni 2011 om 10.00 uur. De spelers van Dekker Almere en Forza Almere rekenen op Uw support tijdens dit finaleweekend!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Sport Report op 08-06-2011 om 23:53 uur

    Voor allen die niet aanwezig kunnen zijn in Alphen aan de Rijn tijdens de Carlton GT Cup finale verzorgd Sport Report een livestream op de website van BC Flair.

    Kijken dus, 11 & 12 juni naar de livestream van de GT CUP!

Reageer op dit bericht (“Voorbeschouwing Dekker Almere en Forza Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)