Badminton Vereniging Almere

Gezocht kantinevrijwilligers

Zoals u wellicht weet draait de kantine in Sportcomplex Carl Dekker, sinds de oplevering in april 1994, geheel op vrijwilligers. De vrijwilligers worden geleverd door de verenigingen die gebruik maken van het complex. In het Huishoudelijk Reglement van de Badminton Vereniging Almere is overigens opgenomen dat ieder lid tweemaal per jaar verplicht is voor de vereniging de handen uit de mouwen te steken.

Tot op heden is door het bestuur van de vereniging nimmer een beroep op deze verplichting gedaan, omdat er voldoende vrijwilligers waren die de bardiensten, altijd leuk voor de sociale contacten, wilden draaien.

Voor het seizoen 2011/2012 is de Badminton Vereniging Almere op zoek naar een aantal nieuwe vrijwilligers voor de barbezetting met name op de dinsdagavond van 20.30 tot ongeveer 23.30 uur.

Wie komen er in aanmerking om bardiensten te draaien? Vanzelfsprekend de leden van de vereniging, maar ook de ouders of grootouders van onze jeugdleden kunnen zich aanmelden om bijvoorbeeld eens in de vier weken een bardienstje te draaien. Lijkt het u leuk om een bardienst voor uw rekening te nemen, neem dan contact op met het opperhoofd van de kantinevrijwilligers, Ank Oosterling, telefoon 036-5314907 of e-mail ank.oosterling@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Gezocht kantinevrijwilligers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)